Brigitte, primele declaraţii despre măritiş, imediat după divorţ


    Brigitte este nedespărţită de iubitul tinerel
Brigitte este nedespărţită de iubitul tinerel

De ieri, 26 septembrie, Brigitte Năstase a început o viață nouă. Bruneta a divorțat de Ilie Năstase, cel care i-a fost partener și soț aproape opt ani. Deși a rămas cu un gust amar după această căsnicie, fosta nevastă a lui Ilie Năstase este optimistă și vrea să-și dea o nouă șansă. Vrea să căsătorească, însă și-a impus niște condiții.

Ieri, 26 septembrie, la ora 8.30, la judecătoria Sectorului 1 din Capitală, Brigitte și Ilie Năstase și-au spus ”adio!” legal. Pentru  fostul mare tenisman, aceasta a fost al patrulea divorț, iar pentru brunetă a fost al doilea. Deși nu au avut o căsnicie prea liniștită, iată că acum trăiesc acest sentiment, însă alături de alte persoane. Ilie are o iubită pe nume Ioana Simion, cu care este fericit, iar Brigitte pare să fie și ea mai relaxată de când l-a întâlnit pe Corneliu Oană. Fostul tenisman nu se mai gândește la însurătoare, mai ales că are 72 de ani, însă nu acest lucru se poate spune și despre fosta sa parteneră de viață. Bruneta nu exclude o nouă căsătorie, așa că ar putea pierde numele de Năstase cu care a rămas după divorț.

După opt ani de căsnicie, ieri, bruneta şi fostul mare tenisman Ilie Năstase şi-au încheiat căsnicia în zece minute
După opt ani de căsnicie, ieri, bruneta şi fostul mare tenisman Ilie Năstase şi-au încheiat căsnicia în zece minute

”Numele pentru mine nu mai este atât de important, e adevărat că l-am cerut atunci când am făcut acțiunea către judecătorie, însă dacă mă mărit este cert că voi lua numele viitorului soț. Nu exclud să mai fac acest pas, însă dacă îl voi face, bărbatul va fi unul din religia mea” (n.r. religia penticostală), a declarat Brigitte pentru Click!. Nu știm cât va mai trece până va îmbrăca rochia de mireasă, însă știm cu toții că diva din Pipera este omul surprizelor. Până atunci însă, gustă fericirea alături de partenerul ei de business, Corneliu Oană.  

   

Fostul tenisman se iubeşte cu Ioana Simion
Fostul tenisman se iubeşte cu Ioana Simion
mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
FotoJet (11) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png