«Bucătarii Iadului» vă îndulcesc de 8 Martie

Ultima actualizare:

    “Durii” de la Antena 1  ne-au dezvăluit trei  secrete delicioaseFoto: Antena 1
“Durii” de la Antena 1 ne-au dezvăluit trei secrete delicioaseFoto: Antena 1

Nu sunt darnici cu reţetele lor, dar de 8 Martie au făcut o excepţie pentru cititoarele Click! «Bucătarii Iadului» vă arată cum să vă surprindeţi iubita de Ziua Femeii.

Cei trei juraţi de la “Hell’s Kitchen” supranumiţi şi «Bucătarii Iadului», emisiune care va reveni mâine, de la 20.30 la Antena 1, ne-au dat câteva idei numai bune de răsfăţat doamne şi domnişoare. Unde mai pui că cele trei deserturi sunt şi blânde cu silueta!

«Bucătarii Iadului»: Cătălin Scărlătescu – Panna cotta cu iaurt

Panna cotta cu iaurt
Panna cotta cu iaurt

Ingrediente: 500 g iaurt, 600 ml frişcă lichidă, 25 g gelatină, 250 g zahăr pudră, 300 g fructe de pădure, mentă, opţional jumătate de baton de vanilie.Preparare: Gelatina se înmoaie în apă rece timp de 17- 19 minute. Iaurtul, frişca lichidă şi zahărul (150 g) se fierb la foc mic (amestecă să nu se prindă), apoi se adaugă gelatina (doar gelatina, nu şi apa), se amestecă bine, până se dizolvă, toarnă apoi compoziţia în pahare şi las-o la frigider. Atenţie! În cazul în care adăugi şi jumătate de baton de vanilie, nu uita să strecori compoziţia înainte de a pune gelatina. Fructele de pădure şi restul de zahăr (100 g) se pun la fiert. Compoziţia se pune apoi în blender. E bine să strecori sosul, pentru a nu rămâne plin se seminţele fructelor de pădure. Sosul se adaugă peste panna cotta deja răcită.

«Bucătarii Iadului»: Florin Dumitrescu  – Lava Cake

Lava Cake
Lava Cake

Ingrediente (pentru 4 porţii): 4 ouă, 60 g zahăr pudră, 30 g făină, 170 g ciocolată, 100 g zahăr, 50 ml smântână de gătit, 130 g unt, 10 ml coniac, 10 g sare grunjoasă.Preparare: 115 g de unt şi ciocolata se topesc la bain marie şi se amestecă până se omogenizează. Două gălbenuşuri împreună cu două ouă întregi şi cu 60 g de zahăr se bat la mixer. Se încorporează cele două compoziţii (ouăle şi ciocolata) şi se adaugă făina cernută. Se amestecă cu un tel şi se aerează. Într-o formă de soufle de aluminiu de unică folosinţă, tapată cu unt şi făină, se pune aluatul de ciocolată până sus. Se bagă pentru 15 minute la cuptorul încins la 180 de grade Celsius. Se serveşte cu îngheţată de vanilie, caramel sărat şi dulceaţă de fructe de pădure. Pentru caramel sărat: se topesc 100 g de zahăr. Se flambează cu coniac în momentul în care nu mai are niciun cristal de zahăr şi este complet topit. Se pun smântâna de gătit şi 15 g de unt. Se amestecă şi se lasă la răcit la temperatura camerei. Se adaugă sarea.

«Bucătarii Iadului»: Sorin Bontea –  Supă de fructe

Supă de fructe
Supă de fructe

Ingrediente (pentru 6 persoane): 3 mere golden, o cană suc de mere, 3 piersici foarte coapte, o cană suc de portcoale, 250 g iaurt degresat, 2 căni smântână de gătit, 2 linguri de miere, 100 ml rom, scorţişoară măcinată după gust.Preparare: merele se curăţă de coajă şi se taie cuburi. Se pun în blender, se adaugă sucul de mere şi se continuă blenduirea până obţinem un piure. Se dă la rece. Separat se pune într-o cratiţă puţină apă la fiert şi se adaugă piersicile întregi. Se dau în clocot cam un minut, apoi se scot, se pun într-un vas cu apă rece şi gheaţă şi se decojesc. Se taie cuburi şi se blenduiesc. Piureul de piersici se amestecă cu cel de mere, apoi se adaugă iaurt, miere, smântână, rom şi scorţişoară. Se dă la rece. Este un aperitiv foarte bun. Ca pont, vă pot spune că o parte din smântâna pentru gătit poate fi oprită şi bătută frişcă, apoi se ornează supa pe deasupra cu ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net