Cabral, la pat de Sărbători. “Terorizat de nevastă, ținut în urlete de copilul numărul 2”

Ultima actualizare:

    Cabral și Andreea Ibacka
Cabral și Andreea Ibacka

Crăciunul nu a fost doar prilej de mese întinse și reîntâlniri cu cei dragi în familiile vedetelor de la noi. Pentru Cabral, care a devenit tătic recent, lucrurile s-au complicat din cauza unei răceli. Prezentatorul emisiunii-concurs “Ce spun românii”, de la Pro Tv, a cam zăcut în zilele în care ar fi trebui să stea cu familia și cu bebelușul.

Cabral (41 de ani) nu este în cea mai bună formă a lui. Pus mereu pe șoții, prezentatorul tv nu a mai afișat aceeași stare de euforie cu care ne-a obișnuit, ci dimpotrivă. A apărut pe rețelele sociale cu o mască de oxigen, semn că răceala și febra îi cam dau bătăi de cap, iar inhalațiile sunt cele care îl pot pune pe picioare. “Bătrân terorizat de nevastă. Ținut în urlete de copilul numărul 2. Ce naiba, credeți că mă vait de o simplă răceală? ”, este mesajul care însoțește imaginea publicată de Cabral în timp ce face o cură de aerosoli. Cu toate că starea de sănătate l-a cam ținut la distanță de magia sărbătorilor, omul de televiziune a încercat să facă haz de necaz și să nu se lase doborât de răceala puternică.

Cabral a apelat la inhalații pentru a scăpa de răceală
Cabral a apelat la inhalații pentru a scăpa de răceală

Cabral a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu trei săptămâni

Sărbătorile ar fi trebui să fie și mai frumoase în familia lui Cabral din moment ce în casa vedeti miroase a bebeluș. Andreea Ibacka a născut la 4 decembrie o fetiță, la o clinică din Capitală, evenimentul fiind sărbătorit cu fast în familia celor doi. Dacă pentru soția lui Cabral ipostaza de mămică este o premieră, în cazul lui Cabral vorbim deja de un tătic cu experiență. Din mariajul anterior cu Luana, omul de televiziune mai are o față, Inoke, care s-a transformat într-o adolescentă superbă, în vârstă de 15 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net