Cabral și Andreea Ibacka i-au organizat o petrecere de vis fetiței lor! Ce bentițe amuzante au purtat părinții

Ultima actualizare:
Cabral și Andreea Ibacka au purtat pe cap bentițe cu pampoane asortate
Cabral și Andreea Ibacka au purtat pe cap bentițe cu pampoane asortate

Cabral și Andreea Ibacka au organizat o super petrecere pentru fetița lor, Namiko, unde micuța și-a cunoscut viitoarele prietene, celelalte fetițe ale invitaților. Iată cum a arătat evenimentul!

Micuța Namiko este răsfățata casei! Dacă fetița a avut parte de o petrecere de „bun venit” încă de pe vremea când era în burtică, iată că acum părinții ei și-au dorit ca bebelușa lor să trăiască din această experiență. Andreea și Cabral Ibacka au organizat o super petrecere pentru fiica lor, Namiko, unde aceasta a interacționat cu alți bebeluși, viitorii ei prieteni și prietene. 

Cabral și Andreea Ibacka, petrecere pentru micuța lor

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii decembrie a anului 2018, iar de atunci cei doi părinți radiază de fericire. Pentru a împărtăși și cu apropiații lor această bucurie, Cabral și Andreea au organizat o petrecere în cinstea micuței lor, unde au invitat prieteni de familie, la rândul lor părinți cu copii, făcându-le astfel cunoștință micuților lor, care cu siguranță se vor înțelege de minune în viitor. 

Petrecerea a avut loc în aer liber
Petrecerea a avut loc în aer liber

De la eveniment nu au lipsit nici baloanele, farfuriile colorate, coifurile de petrecere și tot felul de bannere care anunțau că în Berceni, unde locuiesc cei doi fericiți părinți, este mare petrecere! Mai mult decât atât, Andreea și Cabral au purtat două perechi de pampoane asemănătoare pe cap, pentru a se diferenția de restul invitaților.

„Ursulica curioasă și-a cunoscut viitorele prietene”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram. „Prima ei petrecere pentru copii”, a adăugat aceasta. „Așa arată o petrecere de copii în Berceni”, a completat și soțul ei, Cabral. 


    Petrecerea a avut loc în aer liber Foto Instagram
Petrecerea a avut loc în aer liber Foto Instagram

Namiko, „copilul valurilor”

Chiar dacă micuța lor venise deja pe lume, Cabral și Andreea Ibacka se aflau într-un impas inițial, dat fiind faptul că la vremea respectivă nu știau ce nume îi vor pune fetiței lor. Aceștia o alintau în glumă „Petunia”, însă știau că trebuie să găsească rapid un nume special pentru micuța lor. Numele a fost făcut public la scurt timp după ce fetița a venit pe lume. 

După mai multe încercări, cei doi fericiți părinți au fost ajutați de fetița mai mare a lui Cabral, Inoke, și au decis, în sfârșit, ce nume vor pune micuței. Așadar, fetița Andreei și a lui Cabral Ibacka a primit numele Namiko, care înseamnă „copilul valurilor” și este un nume de origine japoneză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net