Camelia Constantinescu, frumoasă ca la 20 de ani. Timpul a fost blând cu mama primului copil al lui Ștefan Bănică Jr. - Radu Ștefan Bănică. FOTO

Ștefan Bănică Jr. este arhicunoscut în showbiz-ul românesc, datorită carierei sale de actor și cântăreț, dar mai ales a vieții amoroase care, deseori, a fost destul de controversată. Artistul s-a iubit nu doar cu femei celebre, amintind-o aici pe Camelia Constantinescu, cea care l-a făcut tată pentru prima dată. 

Ștefan Bănică Jr. și Camelia Constantinescu pe vremea când formau un cuplu
Ștefan Bănică Jr. și Camelia Constantinescu pe vremea când formau un cuplu

Ștefan Bănică Jr. și Camelia Constantinescu au format un cuplu vreme de 5 ani, și au devenit părinții unui băiat, Radu Ștefan Bănică. Cu toate că mereu a fost ferită de lumina reflectoarelor, mama tânărului se menține frumoasă și naturală, așa cum publicul și-o amintește. 

Radu Ștefan și Camelia Constantinescu, imaginea care i-a înduioșat pe fani

Povestea de iubire dintre Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu a fost una intensă, cu toate că a avut o durată de timp relativ scurtă. Cei doi s-au despărțit după 3 ani de la venirea pe lume a copilului lor, care a rămas în grija mamei sale, dar a menținut o relație apropiată cu tatăl său. 

Recent, Radu a distribuit în social media o fotografie cu cea care i-a dat viață, cu ocazia zilei sale de naștere. Din imagine putem observa cum Camelia a rămas aceeași femeie frumoasă, discretă și plină de naturalețe, așa cum cei de acasă au cunoscut-o în urmă cu mai bine de două decenii. 

Radu Ștefan alături de mama sa / foto: Social media
Radu Ștefan alături de mama sa / foto: Social media

Radu Ștefan nu vrea să fie ajutat de părinți în latura profesională 

Radu calcă pe urmele tatălui său, fiind pasionat de actorie și muzică. Tânărul mărturisea în trecut că nu își dorește să primească ajutor în carieră din partea părinților săi, în afară de cel moral. 

„Nu se implică deloc pe partea profesională, el e să zicem suport moral, la fel și mama, dar pe partea profesională nu se implică nimeni. Dacă prind acel eveniment, l-am prins pentru că l-am prins eu, dacă nu-l prind, nu l-am prins pentru că nu l-am prins.

Nu o să vină să zică: îl băgăm pe fi-miu sau ceva! Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc.”, a mărturisit Radu Bănică pentru Playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net