Când i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată. Cum a reacționat Maia

Ultima actualizare:

    Teo și Maia sunt cele mai bune prieteneFoto: captură video Teo Show
Teo și Maia sunt cele mai bune prieteneFoto: captură video Teo Show

Teo Trandafir (50 de ani) și Maia, fiica sa în vârstă de 14 ani, au o relație cu adevărat specială. Chiar dacă nu împart același sânge, pe cele două le leagă o relație mai puternică decât a multora care au fost uniți de grade de rudenie.

Realizatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fetiței că a fost adoptată, ba mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică."I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau». Și a început să mă întrebe: 1Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?» ;«Nu»; «Și tu ce făceai?»; «Eu plângeam»; «De ce?»; «Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf»; «Și unde m-au pus?» M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea", a povestit vedeta de la Kanal D pentru revista Viva.

Maia nu și-a cunoscut mama naturală

Teo Trandafir, alături de cea mai dragă persoană din viața ei
Teo Trandafir, alături de cea mai dragă persoană din viața ei

În cadrul aceluiași interviu, Teo Trandafir a mărturisit că fiica sa nu și-a dorit să o întâlnească pe cea care i-a dat viață, motiv pentru care nu i-a cerut detalii despre acest lucru: "Nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău și asta a fost tot. Nu cred că doamna respectivă și-ar dori, nu cred că eu mi-aș dori, nu cred că Maia și-ar dori, și atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înțeles sensul". 

"Nu mi-am dorit copii"

Teo este o mămică fericită, alături de fetița ei, Maia, în vârstă de 14 ani
Teo este o mămică fericită, alături de fetița ei, Maia, în vârstă de 14 ani

În urmă cu doi ani și jumătate, în cadrul emisiunii Teo Show, prezentatoarea a declarat că nu și-a dorit copii până să o întâlnească pe Maia:  "Noi două știm ce înseamnă adoptat. Înainte de ea, eu nu mi-am dorit copii, mă simțeam bine la vârsta mea de 36 de ani, în casa mea. Este copilul meu 100%. Era extraordinar  de mică, ne-am întâlnit într-o situație ciudată, când am pus-o în pat a fost ca și cum am pus-o pe cărbuni încinși, a fost înfiorător la început. Eu nu știu să cresc copii, nu am fost programată genetic pentru asta, dar ea m-a învățat ce să fac."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net