Când s-a lăsat Olivia Steer de fumat! Nu a fost după moartea surorii

Ultima actualizare:

    Olivia Steer duce o campanie împotriva vaccinăriiFoto: arhivă personală
Olivia Steer duce o campanie împotriva vaccinăriiFoto: arhivă personală

Olivia Steer şi-a schimbat stilul de viaţă, devenind vegană când era însărcinată cu Luca, cel de-al doilea băieţel al ei, venit pe lume în toamna lui 2008. În încercarea de a-şi ajuta sora să învingă boala, vedeta a ajuns chiar ea să fie interesată de alimentaţia fără foc şi fără proteine animale şi deşi în tinereţe era o fumătoare înrăită, a renunţat complet la acest viciu după 14 ani în care a cumpărat extrem de des pachete de ţigări. Fosta vedetă Pro tv a povestit care a fost momentul în care a luat această decizie.

Olivia Steer este şi acum marcată de dispariţia surorii ei. Lavinia Steer a murit în 2010, la doar 38 de ani, după ce şase ani s-a luptat cu cancerul de sân. O altă tragedie în familie a determinat-o, însă, pe brunetă să nu mai pună ţigara în gură. Invitată la emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars, fosta vedetă Pro Tv a povestit că decesul tatălui ei a fost motivul care a făcut-o brusc să renunţe la fumat. "Când am venit la Bucureşti eram după opt ani de presă scrisă la Oradea şi îmi amintesc că mâncam pizza cu colegii. Fiind mereu contra cronometru mâncam ce apucam. Nu băgam în seamă o durere de cap, pe care o rezolvam cu o pastilă, şi nici una de stomac, de care scăpam la fel. În redacţie era calculatorul şi scrumiera, care dădea pe afară de mucuri de ţigări. Am fumat foarte mult. 14 ani! Am renunţat înainte ca acest lucru să-mi fie fatal. Alţi colegi s-au îmbolnăvit rău.


    Olivia Steer, cu ţigara în mână, în redacţie, la Oradeafoto: arhiva personală
Olivia Steer, cu ţigara în mână, în redacţie, la Oradeafoto: arhiva personală

Şi tatăl meu, care făcuse sport în tinereţe s-a stins din cauza fumatului. Avea constituţia unui bivol, dar nopţile nedormite, fumatul în exces şi cafelele pe care le consuma când studia, fiind profesor universitar, l-au afectat grav. Înainte de nunta cu Andi ( n.r. 2004) i-am spus că ar fi urât ca noi îmbrăcaţi în mire şi mireasă să ne aprindem câte o ţigară. Aşa a renunţat şi el, dar înainte de acest eveniment a fost decesul tatălui meu. Medicii i-au spus că dacă nu ar fi fumat ar fi putut să trăiască o sută de ani", a spus Olivia la Antena Stars.

Soţia lui Andi Moisescu a stârnit un val de controverse pe tema vaccinurilor, subiect pe care l-a dezbătut pe paginile ei de socializare şi care i-a adus notorietatea mai mult decât orice televiziune. Fosta vedetă Pro Tv a explicat că a fost ţinta unor atacuri virulente doar pentru că a îndrăznit să aibă o opinie. "Este dreptul meu constituţional, ca de altfel al oricărei alte personae, să aibă opinii de orice fel, fie ele, religioase, politice sau medicale. Nu spun «nu» categoric tuturor vaccinurilor, dar cer să ne documentăm puţin mai mult înainte de acest lucru!", a subliniat bruneta.

Olvia Steer este căsătorită cu Andi Moisescu de aproape 13 ani şi au împreună doi băieţi, David ( 10 ani şi jumătate) şi Luca ( 8 ani şi jumătate).      

image
image
image
image
image
image
nadia jpg
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg