Când se vor externa iubita şi fetiţa lui Florin Salam

Ultima actualizare:

    Roxana Dobre, fericită cu fetița în brațe și cu iubitul ei alăturifoto: arhiva personală
Roxana Dobre, fericită cu fetița în brațe și cu iubitul ei alăturifoto: arhiva personală

Iubita lui Florin Salam, Roxana Dobre, a născut joi (4 septembrie), prin cezariană, o fetiţă care va primi numele Jaqueline Maria. Roxana Dobre este încă internată la clinica privată din Bucureşti unde a adus pe lume primul ei copil. Duminică, Florin Salam va putea însă să îşi ia fetele acasă.

Mama Roxanei Dobre a vorbit despre starea fiicei sale şi a nepoatei. Emoţionată, femeia a povestit că Salam vine când de des poate la spital, deşi e foarte ocupat. În plus, Roxana şi Jaqueline vor fi externate duminică (6 septembrie). 

"Florin este foarte ocupat, dar când timpul îi permite vine la spital. El şi Roxana sunt foarte fericiţi, toţi suntem foarte fericiţi. Ei se iubesc şi sunt din ce în ce mai uniţi. Mi se face pielea de găină când vorbesc despre asta. Nu îmi găsesc cuvintele, îi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat. Cea mică e frumoasă şi cuminte. Mâine luăm fetele acasă", a spus mama Roxanei, conform Antena Stars. 

Sunt împreună de un an

Roxana Dobre a născut la o clinică privată din Bucureşti joi dimineaţa, în jurul orei 09.30. Cei doi au ajuns la spital în jurul orei 7. Florin nu a avut curajul să intre în sala de naşteri cu iubita lui, dar a fost alături de iubita lui. El a declarat cu nu vrea să asiste la operaţie pentru că are prea multe emoţii. 

La şase ani de la moartea soţiei sale, Fănică, Florin Salam şi-a refăcut viaţa alături de fostul "iepuraş" Playboy, Roxana Dobre. Cei doi sunt împreună din luna iulie a anului 2014, iar la scurt timp, Roxana a rămas gravidă. Cei doi au declarat că îşi vor oficializa relaţia după naşterea fetiţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net