Când toată România îngheaţă, Mădălina Ghenea face baie afară!

Ultima actualizare:

    Mădălina se relaxează în Maldivefoto: arhiva personală
Mădălina se relaxează în Maldivefoto: arhiva personală

Ultima aroganţă marca Mădălina Ghenea s-a produs luni dimineaţă după ce focoasa olteancă le-a arătat muritorilor de rând cum face ea baie! În timp ce în ţară temperaturile au coborât până la -25 de grade, vedeta se răsfaţă într-o cadă plină cu spumă admirând Oceanul Indian şi se bucură de o vreme numai bună pentru plajă. Ca să facă tuturor în ciudă, şatena a zâmbit frumos în faţa apartului de fotografiat pentru a ne convinge că nu are cum să se simtă altfel decât excelent!

Dacă zilele trecute, Mădălina Ghenea (28 de ani) era văzută la un cunoscut magazin de mobilă din Băneasa, acum olteanca a şi uitat cum este să ieşi afară cu blana pe tine. Şatena nu a mai cărat după ea asemenea piese vestimentare de lux, căci în Maldive soarele este prietenos şi te îmbie la plajă. Olteanca se află de câteva zile în vacanţă cu iubitul ei, Matei Stratan, care o tratează ca pe o regină. După ce a făcut furori pe un iaht de lux, Mădălina le-a arătat tuturor cum se răsfaţă în continuarea sejurului.

Vedetei i-a fost pregătită o cadă cu spumă, pe terasa camerei, iar de acolo, olteanca admiră întreg Oceanul Indian. Faniiii vedetei au rămas cu gura căscată la imaginile publicate de Mădălina Ghenea pe Instagram şi nu au ezitat să-i amintească faptul că de unde a plecat ea, e un ger de crapă pietrele. "Româncuţă dragă la Slatina sunt -19 grade, să fii iubită", este comentariul pe care i l-a lăsat o doamnă vedetei noastre, originare din acest oraş.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net