Când va îmbrăca Gabriela Cristea rochia de mireasă: «Dacă ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta»


    Foto Instagram
Foto Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit în fața stării civile cu ani în urmă, însă cei doi nu au avut încă parte de ceremonia relgioasă. Cuplul a dorit mai întâi să se ocupe de evenimentele importante din viața micuței lor, Victoria, precum botezul și ruperea turtei, soții punându-se pe ei pe locul doi. Iată însă că acum a venit și marele moment în care Gabi Cristea și partenerul ei au decis să organizeze fericitul eveniment!

Astfel, Gabriela Cristea a dezvăluit că nunta ar putea să fie organizată chiar în două săptămâni, iar prezentatoarea TV va îmbrăca în curând rochia de mireasă la 44 de ani. Moderatoarea dorește să organizeze o ceremonie specială, însă a mărturisit că nu-și bate momentan capul cu alegerea rochiei pe care o va purta la ceremonie, deoarece cunoaște o croitoreasă pricepută care i-ar putea realiza orice concept de ținută dorește în aproximativ o săptămână.

[[{"fid":"3315264","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu organizat până acum nunta, deși sunt casătoriți civil","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu organizat până acum nunta, deși sunt casătoriți civil","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

În ceea ce privește atât ceremonia în sine, cât și oaspeții care se vor bucura alături de ei în unul dintre cele mai fericite momente ale vieții, Gabi și partenerul ei au optat pentru un cadru mai restrâns, invitând în jur de 20 de persoane. Gabi visează de mult timp la acest moment și a decis să-și creeze singură voalul de mireasă, mărturisind că se pricepe.

„O să vedem, nu mă agit foarte tare pentru că dacă noi ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta. Nu vrem să face petrecere mare, pentru 20 de persoane pot să rezerv orice restaurant, de rochie nu îmi fac probleme prea mari pentru că eu am avut un atelier de rochii de mireasă şi am o croitoreasă senzaţională care într-o săptămână îmi face orice rochie îmi doresc. Cu voal foarte lung, cred că o să mi-l fac singură. De obicei, la atelier, eu îmi lucram voalurile”, a declarat Gabriela Cristea, pentru revista Viva.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
masina culita jpg
catalin remus avocatul31 jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West