Cândva model de top, acum asistentă pe Ambulanță! Cine e vedeta

simeon stalpnicul png
1990 Gabi Szilaghi a fost unul dintre cele mai bune fotomodele din ţară, vreme de 20 de ani

Vreme de aproape 20 de ani, Gabi Szilaghi (48 de ani) a strălucit în lumina reflectoarelor fiind una dintre cele mai bune fotomodele. De cinci ani, ea a schimbat însă macazul, devenind asistentă pe Ambulanţă. Prin urmare, aveţi mari şanse să vă treziţi cu ea la uşă, când vă confruntaţi cu probleme de sănătate.

Gabi Szilaghi e prezentă  şi pe stadioane sau în sălile de sport, acolo unde au loc competiţii, pentru a interveni în caz de accidente. Aşa am descoperit-o ieri, la Campionatul European de Sală pentru Diabetici, care se desfăşoară, în perioada 16-23 iulie, la Clubul Dinamo, unde era detaşată. Ea ne-a povestit că de când şi-a schimbat meseria s-a confruntat cu multe cazuri grave, în calitate de asistentă medicală, pe Ambulanţă. Munca este contracronometru, ea şi ”echipa ei de şoc”, cum îi place să spună, reuşind să salveze zeci de vieţi.

simeon stalpnicul png
2017 A transportat un bebeluş bolnav de inimă la spital. Se confruntă şi cu cazuri grave, în urma accidentelor de maşină

O impresionează foarte mult copiii bolnavi, pe care, până la spital, îi strânge în braţe cu drag, ca o adevărată mamă, alinându-le suferinţa. Se luptă cu moartea în fiecare zi, turele de noapte fiind însă cele mai grele. Gabi duce dorul unui somn bun, însă acesta este marele sacrificiu pe care serviciul i-l impune şi nu se plânge: “Lucrez în medicina de urgenţă, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Iar pacienţii sunt copiii mei”. Dacă, odinioară, era impecabil îmbrăcată, în haine scumpe, şi cu părul coafat după ultimele tendinţe, acum o vedem mai mult în salopeta de asistentă, cu pantaloni şi bocanci. Iar părul bălai îl are prins în două codiţe de şcolăriţă.

simeon stalpnicul png

Nici urmă de fard pe obraz, iar cearcănele adânci sunt dovada nopţilor nedormite. Din când în când priveşte cu nostalgie la fotografiile în care strălucea în lumina reflectoarelor. A înregistrat atunci un mare succes. Însă acum orice viaţă salvată e un trofeu de nepreţuit. În puţinul timpul liber care îi mai rămâne, Gabi pictează, talent pe care şi l-a perfecţionat la Liceului ”Tonitza”. Lucrările ei  au fost expuse şi în expoziţii. ”Desenez pe orice, pe cutiile de bomboane ori pe ambalajele de  dresuri”, spune ea. Gabi a mai absolvit Facultatea de Psihologie experimentală, iar în 2010,  Şcoala de asistente medicale.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
robinet cu cap termostatic jpg
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg