Cântăreața Glorya refuză mii de euro pentru că are rău de avion

Ultima actualizare:

Cântă de 10 ani și nu și-a dorit niciodată să devină vedetă, însă viața i-a pregătit altceva, având în vedere că e talentată și foarte frumoasă. Toată lumea a observat că Glorya (31 de ani), pe numele ei adevărat Gloria Felicia Haralambe, are voce, a mers la concursuri de mică, însă nu a început o carieră în domeniu decât atunci când o piesă de-a sa a scăpat pe net. Solista are însă o fobie care o împiedică să aibă o carieră internațională.

"Am zis să înregistrez o piesă, la cererea producătorului de atunci, cum făceau toți, dar a ajuns pe Youtoube și a avut mare succes. Am avut atunci piese care au avut succes în Turcia sau Grecia, însă nu mergeam la concerte, pentru că îmi era frică să zbor cu avionul. De fapt, îmi era frică de înălțime și aveam fobie să merg cu avionul. Am încercat să zbor, că scap de ea, însă am avut parte de turbulențe mari și am zis că nu mai zbor niciodată. Nu vreau să am concerte peste hotare și să fiu așteptată de fani și eu să nu pot să ajung. Mai bine le refuz decat să merg cu masina", ne-a povestit solista, pe numele ei adevărat Gloria Felicia Haralambe.

A filmat videoclip pentru "Totdeanua" în lanul de floarea soarelui

Solista a revenit în atenția fanilor ei cu o nouă piesă de sezon și cu un videoclip pe măsură, la piesa "Totdeauna". "Am lansat o nouă piesă, împreună cu Sprint Music, și e prima melodie de genul acesta pe care o lansez, e prima oară când abordez curentul acesta de clubbing în limba română. Și mi-am dorit că prima piesă, printre multele altele pe care le am compuse, să fie "Totdeauna". De ce am ales-o? Pentru că mi se pare potrivită pentru vară, pentru toamnă, mi se pare că merge în fiecare sezon. Transmite un mesaj de dragoste, piesele acestea sunt preferatele mele. Mă regăsesc în ea, sper să placă publicului și să fie un start bun. Pentru că pe această nișă vreau să merg de acum încolo în tot ce ține de proiectul Glorya", spune solista.

La acestă piesă a colabrat împreună cu Florin Traian Balcan pentru text și cu Petru Bîrlădeanu, care a dat o mână de ajutor la compoziție. "Există și un videoclip la care am lucrat împreună cu EM Production, cu care lucrez de 5 ani de zile și suntem mai mult prieteni decât colaboratori. Am filmat într-un lan de floarea soarelui după ploaie și am ieșit murdară pe rochie de acolo", ne-a mai povestit Glorya care locuiește în continuare la Constanța.

Citește și:

EXCLUSIV! Află ce făcea Glorya înainte de a se lansa în muzică!

Glorya, pe urmele lui Nicole Cherry. «Casi, casi» rupe topurile!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net