Cântăreaţa umilită de Răzvan şi Dani nu se lasă: "Sunt nişte mitocani!"

Ultima actualizare:

    Lexie Shine sau Lady Gaga de România
Lexie Shine sau Lady Gaga de România

Lexie Shine iese la atac! Cântăreaţa, care săptămâna trecută a fost protagonista unui şir de jigniri la Antena 1 a răbufnit pe pagina ei de socializare. Blonda crede că a fost atrasă într-o capcană de dragul audienţei, iar cei doi prezentatori au umilit-o ţi ai adus grave prejudicii de imagine.

Invitată săptămâna trecută la Antena 1, lexie Shine s-a trezit în mijlocul unui scandal. Venită cu bune intenţii pentru a-şi prezenta videoclipul, artista a fost pusă la zid de cei doi prezentatori. Aceştia au luat-o peste picior, iar şirul glumelor a continuat şi în absenţa ei. la doar două zile de la acest incident, Răzvan şi Dani au adus din nou în discuţie cele întâmplate. Blonda nu a mai rezistat şi le-a dat replica pe Facebook.  

Dani şi Răzvan
Dani şi Răzvan

"După ce am fost criticată de către cei doi prezentatori şi nu am reacţionat în emisiune din bun simt şi din respectul pe care îl purtăm postului TV, aceştia au continuat în emisiunea de vineri ironizandu-mă şi denigrandu-mă în continuare. Am recunoscut în repetate rânduri că prestaţia mea live nu a fost una dintre cele mai bune şi motivele pot fi nenumărate, nu ţine doar de voce. Acest lucru nu este însă un motiv întemeiat pentru a linşa o persoană , neţinând cont de faptul că am muncit destul de mult să ajung aici ! Vedem zilnic colege de breaslă de exemplu care ratează reprezentaţiile live una după altă, dar nu sunt linşate ci apreciate şi chiar promovate inclusiv în cadrul acestei emisiuni, pentru simplul fapt au în «spate» oameni care le susţin în drumul lor către celebritate. Nu Sunt Proastă dragilor, aş fi fost dacă m-aş fi declarat învinsă de mitocăniile celor doi moderatori. Sunt foarte dezamăgită şi cred că oricare dintre voi dacă aţi fi fost în locul meu aţi fi reacţionat şi aţi fi făcut la fel", a spus tânăra. 

Artista nu înţelege de ce producătorii nu au anulat invitaţia în loc să o trateze astfel."Puteau oricând să anuleze invitaţia. Am venit în emisiune pregătită să fiu tratată cu respect şi bun simt...nimic nu anunţa că voi fi trasă în capcană pentru cel de-al doilea episod "Şoc şi Groază 2". Consider că a fost un lucru premeditat dat fiind faptul că în lipsa mea în emisiunea de vineri a apărut "Şoc şi Groază 3". Îi aştept cu maxim interes la "Şoc Şi Groază 4"! De dată asta cu participarea mea! Şi vă promit că am învăţat de la ei şi o să fie în ambele sensuri! Dacă au şi curajul necesar! Eu ştiu cine şi ce sunt! Am respectat postul de televiziune! Dar… Dacă ei nu… pot şi eu să fiu acidă! Eu pot să îmi asum şi bune şi rele! Să vedem dacă şi ei! Îmi cer scuze dragi prezentatori dacă v-am jignit sau ofensat în vreo emisiune sau dacă muzică mea v-a cauzat prejudicii iar dacă o "proastă" că mine poate face asta public cu siguranţă domniile voastre îmi pot urmă exemplul. Să vedem…", a scris Lexie.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net