Cântăreţe pitice din România

Ultima actualizare:
Mirabela Dauer (1,62 m)
Mirabela Dauer (1,62 m)

„Buturga mică răstoarnă carul mare” e proverbul care li se potriveşte de minune mai multor cântăreţe, precum Inna, Alexandra Stan sau Ami. Deşi nu au picioare lungi, până-n tavan, ele rup topurile muzicale, iar numele lor a depăşit de ani buni graniţele ţării, fiind cerute, în concerte, la export.

Alexandra Elena Apostoleanu (28 de ani), sau Inna cum o ştie acum întreg mapamondul, are 1,63 m şi doar 43 de kilograme, dar micuţa solistă, care în copilărie a cântat în corul bisericii, a demonstrat că succesul nu este deloc direct proporţional cu înălţimea. Născută în Mangalia, unde prietenii susţin că, pentru a se întreţine, vindea şlapi de plajă, artista a reuşit să iasă din anonimat cu piesa ”Hot”, lansată în 2007, alături de băieţii de la Play&Win.

Carmen Trandafir (1,53 m)
Carmen Trandafir (1,53 m)

Melodia a fost difuzată în draci atât de posturile de radio din ţară, cât şi de cele din Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia. Videoclipul incendiar i-a adus vedetei şi un record naţional absolut la capitolul vizualizări, pe internet: 7 milioane. Numele româncei a făcut rapid înconjurul lumii, susţinând concerte pe zeci sau sute de mii de euro în întreaga lume.

Inna a câştigat patru trofee la Gala Premiilor Romanian Music Awards, iar pe 15 aprilie 2009 cântăreaţa a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de înregistrări din America, Ultra Records, care a contribuit serios la ascensiunea vedetei pe plan mondial.

În 2010, ea a fost desemnată, de Revista FHM România, cea mai frumoasă femeie din lume. Deşi se zvoneşte că şi-ar fi pus implant mamar, solista n-a confirmat niciodată, dar n-a negat că şi-a reparat dantura. 

Ca să pară mai înaltă, Inna apelează la câteva ”artificii”: deţine o adevărată colecţie de pantofi cu tocuri de 15 centimetri şi îşi prinde părul în vârful capului, mai ales în concerte. Interpreta şi-a cumpărat din banii strânşi o vilă de 250.000 de euro, în comuna Pantelimon, dar a mai pus şi la ciorapi, pentru a-şi deschide o afacere. 

Şi solistele din Generaţia de Aur arată ca nişte păpuşi


    Mirabela Dauer (1,62 m)
Mirabela Dauer (1,62 m)

Considerată de unii critici muzicali drept cea mai bună voce feminină a muzicii pop româneşti din ultimii 30 de ani, Mirabela Dauer (67 de ani) a făcut furori pe scena muzicală, iar piesele ei “Fotoliu din odaie” şi “Mulţumesc, iubită mamă!” nu s-au demodat. Artista nu a fost vreo prezenţă impunătoare, măsurând doar 1,62 de metri , însă charisma şi vocea de cinci stele i-au adus succesul. Iar cântăreaţa Carmen Trandafir (40 de ani) este şi mai scundă, simpatica bruneta măsurând doar 1,53 m. La doar 16 ani, solista a obţinut locul 1 la Secţiunea Interpretare, la Festivalul Mamaia, iar câţiva ani mai târziu a ”împuşcat” trofeul la Festivalul Internaţional de Muzică ‘’Orfeul de Aur’’, din Bulgaria.


    Carmen Trandafir (1,53 m)
Carmen Trandafir (1,53 m)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net