Care e afacerea pe care Oana Roman o pierde odată cu despărțirea de Marius. Numele ascundea un mesaj special

21 decembrie 2020
article img

Oana Roman (44 de ani) încheie în note triste un 2020 și-așa zbuciumat. Vedeta a anunțat pe rețelele sociale că s-a despărțit de Marius Elisei, după 6 ani de mariaj, și că "își vede de drumul ei". Culmea, nu rămâne doar fără soț, ci și fără afacerea în care a investit suflet, muncă și timp. Iată ce ne povestea, în urmă cu două luni, despre acest proiect de familie!

În plină pandemie, la începutul lunii octombrie, fiica lui Petre Roman și-a deschis o platformă cu haine, pentru toate măsurile și pentru toate buzunarele. Magazinul online de unde pot fi cumpărate piesele vestimentare era promovat intens de Oana în mediul virtual, pe Facebook și pe Instagram. Se numește MIO, mioboutique.ro, și reprezintă un acronim cu însemnătate aparte: inițiala numelui soțului ei, Marius, al fiicei Isabela și al Oanei, dar în același timp pot fi și primele trei litere ale numelui mamei sale, Mioara. Mai mult, pentru hainele de pe platforma online, manechin a fost chiar Oana, care s-a simțit excelent la ședința foto, după ce și-a remodelat silueta atât de vizibil.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img

"După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt accesibile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag", declarat Oana Roman pentru Click! 

article img
Oana Roman este model pentru propria colecție de hainefoto: mioboutique.ro

Afacerea a rămas soțului după despărțire: "Am fost obligată să renunț"

Oana Roman a anunțat luni, 21 decembrie, că s-a despărțit de Marius Elisei și că a rămas și fără afacerea cu haine. „Simt că vă datorez niște explicații în legătură cu postarea mea de aseară și cu încetarea implicării mele în proiectul Mio Boutique. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect, care a mers foarte bine încă din prima zi. E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Se pare că nu a fost de ajuns. Am considerat că era un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă", povestește Oana Roman.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei: "O să-mi văd de drumul meu"

Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal. Eu am făcut tot ce am putut, am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi, ca familie, n-a fost de ajuns, am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. Cred că este cea mai bună decizie, pentru că eu trebuie să mă concentrez să cresc acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman pe Instastory, extrem de afectată.

Citește și:

Oana Roman, de nerecunoscut pe stradă. A slăbit mult și a trecut la fustițe înflorate de vară

Oana Roman și-a schimbat total garderoba: "În cinci luni am dat jos vreo 12 kg"