Care e cel mai frumos cadou de Crăciun pentru Cream

Ultima actualizare:

    Claudia Pavel şi băieţelul ei, NoahFoto: arhiva personală
Claudia Pavel şi băieţelul ei, NoahFoto: arhiva personală

Pentru Claudia Pavel alias Cream, Crăciunul are o semnificaţie aparte: în urmă cu doi ani, a primit cel mai frumos cadou.

Cântăreaţa a devenit mămică în 2012, în noiembrie. De atunci, Cream consideră că fiul ei, Noah, e cel mai frumos dar. 

“Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată de Crăciun este fiul meu, Noah, care s-a născut în noiembrie 2012. Atunci am avut cele mai frumoase sărbători de Crăciun!”, a spus Cream.

Fiul Claudiei a primit multe cadouri de Crăciun
Fiul Claudiei a primit multe cadouri de Crăciun

Solista a petrecut Crăciunul în familie, în casa nouă, urmând ca de Revelion să facă ce ştie cel mai bine, să cânte. Şi pentru că este în ţară, Claudia s-a bucurat din plin de preparatele tradiţionale româneşti şi a gustat din toate câte puţin, mama ei fiind responsabilă cu pregătirea mesei de Crăciun. 

“Nu ne-a lipsit nimic de pe masa noastră de Crăciun. Am avut de toate: cozonaci, cârnaţi, caltaboş, lebăr etc. Mama mea ţine foarte mult la tradiţiile noastre şi începe să gătească cu o săptămână înainte. Mie îmi plac foarte mult sărmaluţele cu ciuperci şi am încercat să mănânc cu măsura”, a mai povestit vedeta.

În luna ianuarie Cream se va întoarce la Los Angeles, acolo unde este a doua ei casă, urmând ca din primăvera să vină destul de des în Bucureşti, deoarece va filma pentru noi proiecte cinematografice.

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net