Carmen Brumă a fost victima hackerilor. Ce a pățit vedeta

image
Carmen Brumă a avut probleme cu niște hackeri

Carmen Brumă a trecut prin clipe grele deoarece câțiva hackeri au încercat să îi fure conturile de pe rețelele de socializare, însă fără succes. Carmen Brumă a povestit totul cu lux de amănunte, explicând ce i s-a întâmplat și cum a remediat problemele.

Carmen Brumă s-a confruntat în urmă cu câteva zile cu niște probleme la care nu s-ar fi gândit că s-ar putea întâlni. Astfel că, vedetei i-au fost sparte parolele de pe rețelele de socializare, însă fără succes.

„Nu mi l-am asigurat aşa cum ar fi trebuit şi asta a fost una dintre greşelile mele. M-am trezit într-o zi că nu mai aveam Instagram. Am contactat pe toată lumea, imediat. Am apelat la o firmă serioasă care se ocupa cu securizarea de date şi în mai puţin de 24 de ore, am avut contul înapoi”, a povestit Carmen Brumă la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Vedeta a fost uimită că se mai petrec astfel de lucruri și a mărturisit că nu se gândea că i s-ar putea întâmpla și ei. „Este un adevărat fenomen. Se fură conturi de Instagram într-o veselie”, a mai spus ea.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Jair Bolsonaro le face cu mâna susținătorilor FOTO AFP
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png