Carmen Brumă, apariție «neortodoxă» la o gală! A fost regina serii, dar la final a avut nevoie de ambulanță

image
Carmen Brumă, rochie extrem de decoltată în zona spatelui

Dacă și-a dorit să atragă toate privirile, cu siguranță a reușit! Nu se știe însă dacă acestea au fost pline de admirație sau de..judecată, însă cert este că partenera lui Mircea Badea, Carmen Brumă, a avut o apariție greu de ignorat în cadrul unui eveniment monden autohton.

Carmen Brumă a întors multe capete, cu siguranță, la Gala Unica 2019, eveniment organizat la Palatul Bragadiru, joi seara, 21 noiembrie. Aceasta a optat pentru o ținută puțin mai „neortodoxă”, purtând o rochie lungă, neagră, ce din față ar fi părut una extrem de obișnuită. 

Carmen Brumă, cu posteriorul la vedere la Gala Unica

Schepsisul stătea însă în partea din spate a outfit-ului, rochia fiind decoltată pe tot spatele și adâncă în zona posteriorului, lăsând la vedere chiar și o parte din acesta. Astfel, i-a lăsat pe mulți să se întrebe chiar și dacă vedeta a purtat chiloți cu ținuta respectivă. Cu silueta sa de invidiat însă, pentru care face și multe sacrificii și investește timp în exerciții fizice, rochia mulată a avut efectul scontat și a poziționat-o pe Carmen pe lista celor mai sexy și controversate apariții din noaptea de gală. 

image
Actrița Mireille Darc, în 1972

Acest tip de rochie a fost purtat cu multă senzualitate de către actrița Mireille Darc, în 1972, în filmul „Marele blond cu un pantof negru”. Rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol a făcut ravagii și furori și la vremea respectivă și a intrat în istorie prin senzualitatea ei greu de trecut cu privirea. Trucul stă chiar în alternanța stilurilor, rochia fiind lungă și sobră în față, aparent banală, iar în spate extrem de decoltată, lăsând la iveală chiar și 

curbura fină a feselor. Ținuta propune privitorilor o sexualitate evidentă, „with a twist” însă, având în vedere partea elegantă și „cuminte” din față.

image
Actrița Mireille Darc, în 1972Foto: Profimedia

Carmen Brumă a leșinat și a fost transportată la spital

Revista Unica a organizat Gala Unica, joi seară, 21 noiembrie, la Palatul Bragadiru, un eveniment în cadrul căruia sunt alese cele mai apreciate personalități prezentate în paginile revistei de-a lungul anului 2019. Dress code-ul serii a fost „cocktail – express yourself”, iar invitații au reușit să surprindă plăcut încă o dată, în ciuda vremii capricioase de afară. Dacă unele vedete au optat pentru ținute ieșite din comun, altele au mers pe eleganța clasică, pe detaliile romantice ori accentele de culoare, potrivit organizatorilor seratei

image
Foto: Arhivă personală

Ideea rochiei decoltate la spate nu a fost însă singurul moment în care Carmen Brumă a întors privirile celor prezenți. Din nefericire, momentul său de glorie a fost întrerupt de o stare de rău, aceasta fiind nevoită să meargă la spital după ce a leșinat. De la bal, la spial, la propriu! Carmen a afirmat, în momentul în care a fost luată de ambulanță, că se simte foarte obosită și a dat vina și pe stres. Ulterior, aceasta a anunțat că se simte mai bine. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
camioane   shutterstock 1978869203 1 jpeg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png