Carmen Brumă, despre băiatul ei și al lui Mircea Badea: «Vlăduț e un copil atipic»

image
Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, Vladuțfoto: Facebook / Carmen Brumă

Carmen Brumă are 42 de ani, un trup de zeiţă, dar şi un curaj fără limite! A tras atenția cu recentele ei apariții publice și online, etalându-și posteriorul perfect, după care a avut și replici pentru cele care au criticat-o legat de această atitudine. Carmen Brumă ne-a vorbit despre femininate, despre stilul ei de viață, dar și despre Vlăduț, fiul ei și al lui Mircea Badea.

Carmen Brumă a fost recent într-o vacanță la munte, în timpul căreia a creat o adevărată isterie pe Internet, căci s-a pozat din nou în zăpadă, îmbrăcată ca de plajă, cu fundul la vedere. Expunerea posteriorului perfect, sculptat cu multe ore de sport, a stârnit câteva reacții virulente pe Instagram, pentru care Carmen a aavut însă replicile la ea. "Cred că pentru o femeie e important să facă ceea ce simte ea, atunci când simte ea. Să aibă grijă de ea, să nu uite să fie femeie, grasă, slabă, important e să-i placă să fie femeie şi să se comporte ca atare", a declarat partenera lui Mircea Badea pentru click.ro.

Vlăduț, fiul lui Mircea Badea, nu suportă zăpada

Legat de vacanța respectivă, Carmen ne-a povestit că a fost și cu cu Vlăduț, fiul ei și al lui Mircea Badea, deși micuțul nu este deloc prieten cu zăpada.

image
Carmen Brumă a fost pe schiuri weekendul trecut

"El e un copil atipic. Se fereşte de zăpadă, anii trecuţi abia-de abia mergeam cu el la munte. Urăşte zăpada. Acum am reuşit să-l păcălim. A fost disperat când a dat prima zăpadă în Bucureşti, că i-a acoperit numerele de la maşinile din faţa blocului. E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plîngea Vlăduţ. Are o pasiune pentru maşinute, dar nu l-aş încuraja să devină pilot de curse. Are doar cinci ani şi jumăate, mai are timp să se răzgândească", ne-a mai povestit vedeta.

Citește și:

Carmen Brumă, apariție «neortodoxă» la o gală! A fost regina serii, dar la final a avut nevoie de ambulanță

Carmen Brumă, luată prin surprindere de fiul său. Ce a determinat-o Vlăduț să facă

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
mama afis pro noul cod al familiei cuba havana AFP
Raluca Turcan FOTO gov.ro
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg