Carmen Brumă, despre băiatul ei și al lui Mircea Badea: «Vlăduț e un copil atipic»

Ultima actualizare:

    Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, Vladuțfoto: Facebook / Carmen Brumă
Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, Vladuțfoto: Facebook / Carmen Brumă

Carmen Brumă are 42 de ani, un trup de zeiţă, dar şi un curaj fără limite! A tras atenția cu recentele ei apariții publice și online, etalându-și posteriorul perfect, după care a avut și replici pentru cele care au criticat-o legat de această atitudine. Carmen Brumă ne-a vorbit despre femininate, despre stilul ei de viață, dar și despre Vlăduț, fiul ei și al lui Mircea Badea.

Carmen Brumă a fost recent într-o vacanță la munte, în timpul căreia a creat o adevărată isterie pe Internet, căci s-a pozat din nou în zăpadă, îmbrăcată ca de plajă, cu fundul la vedere. Expunerea posteriorului perfect, sculptat cu multe ore de sport, a stârnit câteva reacții virulente pe Instagram, pentru care Carmen a aavut însă replicile la ea. "Cred că pentru o femeie e important să facă ceea ce simte ea, atunci când simte ea. Să aibă grijă de ea, să nu uite să fie femeie, grasă, slabă, important e să-i placă să fie femeie şi să se comporte ca atare", a declarat partenera lui Mircea Badea pentru click.ro.

Vlăduț, fiul lui Mircea Badea, nu suportă zăpada

Legat de vacanța respectivă, Carmen ne-a povestit că a fost și cu cu Vlăduț, fiul ei și al lui Mircea Badea, deși micuțul nu este deloc prieten cu zăpada.

Carmen Brumă a fost pe schiuri weekendul trecut
Carmen Brumă a fost pe schiuri weekendul trecut

"El e un copil atipic. Se fereşte de zăpadă, anii trecuţi abia-de abia mergeam cu el la munte. Urăşte zăpada. Acum am reuşit să-l păcălim. A fost disperat când a dat prima zăpadă în Bucureşti, că i-a acoperit numerele de la maşinile din faţa blocului. E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plîngea Vlăduţ. Are o pasiune pentru maşinute, dar nu l-aş încuraja să devină pilot de curse. Are doar cinci ani şi jumăate, mai are timp să se răzgândească", ne-a mai povestit vedeta.

Citește și:

Carmen Brumă, apariție «neortodoxă» la o gală! A fost regina serii, dar la final a avut nevoie de ambulanță

Carmen Brumă, luată prin surprindere de fiul său. Ce a determinat-o Vlăduț să facă

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net