Carmen Brumă, din nou în fundul gol în zăpadă. Mihaela Rădulescu s-a dezlănțuit: «E atitudinea perfectă în fața prostiei unora»

image
Carmen Brumă, sexy în zăpadă

Carmen Brumă sfidează vremea într-o ținută foarte sexy. Vedeta s-a fotografiat în fundul gol, în frig, iar fanii i-au scris mesaje în care i-au apreciat formele perfecta. Iubita lui Mircea Badea nu a ținut cont de zăpadă sau de frigul de afară, s-a lăsat în lenjerie intimă și s-a fotografiat, iar imaginile au făcut furori pe rețelel de socializare.

Carmen Brumă le dă clasă vedetelor cu formele perfecte cu care se mândrește pe rețelele de socializare, iar pentru ca imaginile să fie demne de aprecieri, nu a ținut cont de gradele din aceste zile sau de zăpadă. S-a întins pe bancă și s-a lăsat fotografiată, mai ceva ca un adevărat fotomodel.

image
Carmen Brumă nu ține cont de vreme

„Am zis că nu mă ridic de pe banca până când se topește zăpada dar m-am răzgândit”, spune Carmen Brumă pe Instagram.

Carmen Brumă a publicat o serie de fotografii fierbinț făcute în frig și în zăpadă, dar atitudinea ei ne spune că nu o deranjează gradele cu minus.

image
Carmen Brumă nu ține cont de vreme Foto Instagram

Mihaela Rădulescu, mesaj de susținere pentru Carmen Brumă

Mihaela Rădulescu o apreciază mult pe Carmen Brumă, mai ales pentru naturalețea de care dă dovadă, dar și pentru că nu ține cont de gurile rele și de mesajele negative.

„Ador această fotografie! Nu numai pentru ... the obvious sexyness, dar mai ales pentru atitudinea perfectă în fața prostiei unora. Dacă suntem mai multe și mai unite, învingem noi, mamele sexy. Încă ceva - sportul oxigenează fantastic creierul, pentru cei care nu știu cum să procedeze cu ... frumusețea. Femeie, nu te mai așeza pe nicio bancă. E păcat”, i-a scris Mihaela Rădulescu.

Adelina Pestriţu şi Rocsana Marcu au dat tonul costumelor de baie pe zăpadă în acest sezon 

Anul acesta trendul dat încă din 2015 de Kim Kardashian, care a apărut pe ger într-un costum de baie cu blană, a fost continuat de Rocsana Marcu.

Blondina, care s-a retras din televiziune de ceva timp, a ieșit pe terasa hotelului într-un costum de baie roz bombon, ulterior fiind urmată de Adelina Pestrițu. Aflată în vacanță cu soțul Virgil Șteblea și fetița ei Zenaida la Poiana Brașov, vedeta a îmbrăcat un costum de baie negru pe care l-a accesorizat cu o pereche de apreschiuri la modă într-o nuanță de auriu.

"Mi-a vauzt cineva paltonul?”, și-a întreabat Adelina fanii de pe Instagram. Vedeta însă nu l-a dat însă și posibilitatea de a-i răspunde. Ea și-a închis rubrica de comentarii, conștientă fiind probabil de reacțiile care nu ar fi fost pe placul ei după așa o apariție îndrăzneață.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Mihailo Dianov în uzina Azovstal / Foto Instagram / kztsky
celula canceroasa foto Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg