Carmen Grebenișan a dezvăluit motivul divorțului! Ce se întâmplă cu apartamentul pe care îl are împreună cu Alex Militaru: „Mi s-ar fi părut corect...”

Deși îndrăgostiți până peste cap, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat după 3 ani de la cununia civilă. Recent, blondina a fost surprinsă în oraș cu un alt bărbat, s-a mutat deja din apartamentul pe care îl achiziționase cu Alex și se pare că își vede liniștită de viață. Acum, vedeta a dezvăluit motivul divorțului, dar și ce vor face cu apartamentul. 

Carmen Grebenișan a dezvăluit motivul divorțului!
Carmen Grebenișan a dezvăluit motivul divorțului!

Carmen Grebenișan a dezvăluit motivul divorțului! 

Deși au trecut câteva luni de la anunțul separării, Carmen Grebenișan a făcut publice detalii intime legate de despărțirea de soțul ei, Alex Militaru. Se pare că motivul divorțului, potrivit vedetei, ar fi incompatibilitatea. Tânăra a dat de înțeles că și-ar fi idealizat soțul și că au ajuns să aibă drumuri diferite pentru că nu mai împărtășeau aceleași valori. Blondina spune că are nevoie de un partener cu care să facă echipă și care să ofere la fel de mult. Culmea, recent, paparazzi au surprins-o, în oraș, în compania altui bărbat de care părea foarte îndrăgistită.

Din păcate, nu am simțit că văd aceste valori lângă mine, valori fără de care eu nu pot să-mi văd prezentul sau să-mi creez viitorul. Scopul meu este să am lângă mine o persoană cu care să simt că sunt în aceeași echipă și că tragem în egală măsură în aceeași direcție. Este destul de obositor atunci când această situație devine unilaterală. Cred că uneori este important să luăm oamenii exact așa cum sunt ei, așa cum se prezintă, fără să încercăm să ne facem anumite fantezii despre potențialul acestora. Alegem oameni, nu proiecte. Nu este datoria noastră să-i schimbăm pe cei de lângă noi, iar viața noastră trebuie să fie mai ușoară, nu mai obositoare, cu persoana potrivită. Cel puțin asta am învățat eu din ultima relație”, a spus Carmen pe contul său de Instagram.

 Ce se întâmplă cu apartamentul pe care îl are împreună cu Alex Militaru

Cât despre apartamentul pe care îl au împreună, Carmen ar fi vrut să îl vândă, însă Alex nu a fost de acord și așa s-a văzut nevoită să se mute în altă locuință.

Mie mi s-ar fi părut corect să-l vindem, nu să rămân eu în el, pentru că este o investiție comună la care am lucrat o lungă perioadă de timp și am investit timp, energie și desigur, o bună investiție financiară. Din păcate, această opțiune nu a fost bine primită atunci când am propus-o, așa că nu am avut încotro decât să-mi caut altă locuință. Acesta este motivul pentru care nu am rămas acolo”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, pe pagina personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net