Carmen Rădulescu, dezvăluiri despre problemele cu alcoolul: «Te trezeşti şi o iei de la început»

image
Carmen Rădulescu participă la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Deși este o prezență discretă în lumea mondenă, multe persoane neștiind foarte multe lucruri legate de viața sa personală, Carmen Rădulescu a ales să povestească unul dintre cele mai grele episoade din viața sa: lupta cu depresia și problemele sale cu alcoolul, care au venit în completarea afecțiunii cu care s-a confruntat.

Carmen Rădulescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone și, deși de bucură de aprecierea multor persoane, nu mulți sunt cei care îi cunosc viața personală. Interpreta a dezvăluit că au existat, de-a lungul timpului, câteva episoade neplăcute în viața sa, pe care a fost nevoită să le înfrunte. Carmen a vorbit despre depresie și dorința de a rezolva această problemă prin intermediul alcoolului. Aceasta a povestit că o prietena bună de-a sa a reușit să o salveze de acest viciu și să o scoată din depresie.

Carmen Rădulescu a fost în depresie și se „refugia” în alcool

„Ai tendinţa de a pica în altele şi în altele, mă rog, în depresie, să îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău”. Artista a explicat cum s-a manifestat la ea depresia: „În primul rând, nu mai răspund la telefon, mă închid în casă, să nu mai aud pe nimeni, să plâng non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei.. Până la un moment dat.

Buna mea prietenă ,Elena, avea şi ea cheie de la mine şi a intrat odata în casă şi a spus: „Eu cred că, de unul singur, să răzbaţi şi să treci peste suferinţe, nu poţi”. A dus muncă de lămurire cu mine, dar a avut o răbdare fantastică.Atunci s-a mutat la mine şi a zis: „Ai senzatia că dacă bei un pahar, două, trei, uiţi. Dar nu e aşa. Te trezeşti şi o iei de la început şi asta nu e bine deloc”, a explicat Carmen Rădulescu.

image
Carmen Rădulescu participă la emisiunea „Te cunosc de undeva”Foto Facebook

Carmen Rădulescu, despre emisiunea „Te cunosc de undeva”

Artista, care face parte din echipa acestui sezon a emisiunii „Te cunosc de undeva”, a dezvăluit și impresiile pe care și le-a făcut în cadrul show-ului TV. „Văzând din afară ca spectator, e o nebunie. Mă uitam la oricare personaj și spuneam că pot să-l fac și eu. Până când m-am apucat. Am primit telefon că am fost acceptată să fac parte din echipă. Vai de mine! Hai că primele două personaje au fost doar de încălzire”, a mai adăugat Carmen Rădulescu în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”.

Carmen Rădulescu a avut o relație neferictă cu socrii săi

În cadrul aceluiași interviu, aceasta a mărturisit, de asemenea, că în timpul mariajului cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, a trăit multe momente neplăcute și pline de tensiune. „Socrii mi-au închis cumva toate porțile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă țină acasă, să fac sarmale, mămăligă și să cresc copilul", a relatat artista. 

Mă uitam la multe dintre colegele din generația mea care au putut să le împace pe toate, și copii, și soțul și profesia. Și mă întrebam de ce eu nu pot (..). Nu doresc niciunei fete care să căsătorește să treacă prin ce am trecut eu și să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproșez nimic, am făcut tot ce era omenește posibil să mă placă”, a povestit Carmen Rădulescu la Antena Stars. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub larisa iordache png
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png