Cât câștigă Tudy Ionescu, fostul amant al lui Zăvo, pe lună! Lucrează la Primăria Capitalei

Ultima actualizare:

    Câți bani câștigă Tudy Ionescu pe lună Foto: Arhivă Click
Câți bani câștigă Tudy Ionescu pe lună Foto: Arhivă Click

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Tudor Ionescu, cunoscut sub numele de alint Tudy, este consilier la Primăria Capitalei iar suma bănească de care se bucură la sfârșitul unei luni este mai mult decât frumușică. Iată cât câștigă tânărul!

Tânărul Tudy Ionescu a intrat în atenția presei în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleț în care acesta apărea dezbrăcat, în ipostaze compromițătoare. După acest incident neplăcut pentru Tudy, el s-a concentrat asupra carierei sale și a reușit să depășească momentul pentru care a fost criticat și ridiculizat. Tânărul și-a concentrat atenția asupra lumii politice și a și reușit să se facă remarcat în acest domeniu, fiind viceprimar al Capitalei la un moment dat și ocupând în prezent funcția de consilier al Primăriei București. 

Conform celor de la Kanal D, acesta nu este singurul loc de muncă al tânărului totuși, el obținând venituri frumușele de la cele 6 job-uri cu care jonglează. 

Din declarația de avere a acestuia reiese că în anul 2017 a avut parte de venituri substanțiale. Astfel, Tudy a încasat 10.356 lei (consilier secretar de stat la MTS), 22.367 lei (responsabil comunicare la o agenție națională), 3.132 lei (membru comisie Primăria Sector 1), 39.745 lei (membru comisie Primăria Sector 3), 12.157 lei (consilier PMB) și 1.170 lei (manager marketing la o firmă). În total, Tudy Ionescu a câștigat 88.927 lei, adică 7.410 lei pe lună. Din declarația lui de avere completată recent, reiese, de asemenea, că Tudy Ionescu deține un apartament, o mașină și un motociclu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net