Cât de greu îi este Anamariei să treacă peste moartea mamei sale! „N-a reușit să închidă un ochi!”

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan trece printr-o perioadă de cumpănăFoto: Captură ProTv
Anamaria Prodan trece printr-o perioadă de cumpănăFoto: Captură ProTv

Anamaria Prodan se confruntă cu o perioadă grea și copleșitoare. Odată cu decesul mamei sale, cântăreața Ionela Prodan, aceasta face eforturi pentru a trece peste tragicul eveniment.

Este doliu în sufletele celor din familia Prodan, pierderea Ionelei lăsând un gol adânc în inimile tuturor celor care au iubit-o. Copleșită de durere, în urma evenimentelor recente, Anamaria și-a înmormântat mama chiar de ziua uneia dintre fiicele sale. Suprapunerea nefericită a evenimentelor a făcut-o pe aceasta să treacă prin momente extrem de dificile, neputând să se bucure, bineînțeles, de momentul în care fiica ei trebuia să-și aniverseze ziua de naștere. 

Perioada din ultimele săptămâni, care au însemnat numai vizite la spital și au culminat cu durerea pierderii mame sale și organizarea ulterioară a tot ce ține de festivitatea de înmormântarem, și-a pus amprenta negativă asupra vedetei, care abia reușește să adoarmă, făcând eforturi pentru a-și reveni din șoc. Aceste lucruri fac ca revenirea la treburile zilnice să fie una extrem de grea, însă cum Anamaria are în continuare multe activități administrative care trebuie rezolvate, este pusă astfel în imposibilitatea de a se odihni corespunzător. „N-a reușit să închidă un ochi. După înmormântare, a venit acasă și s-a uitat până la ora 5 dimineața la toate imaginile de la înmormântare. Spune că mama ei a plecat ca o regină și crede că e foarte fericită că a venit atât de multă lume să o conducă pe ultimul drum. A făcut tot ce a putut ca mama ei să se bucure de toată recunoașterea. Dar încă nu realizează ce s-a întâmplat, efectiv nu-și dă seama, sentimentele și trăirile ei sunt greu de descris. Încă nu-și dă seama că mama ei nu mai este…”, a declarat un apropiat Anei, conform VIVA.

Nevoită să fie mereu pe drumuri, prinsă cu treburi administrative, Anamaria a rămas singură în București, soțul ei fiind nevoit să-și respecte angajamentele profesionale din Qatar. Sora ei, Anca, este momentan spirjinul de bază al Anamariei, consolându-se reciproc și rememorând împreună amintirile frumoase pe care le au cu mama lor. „Vorbește mereu cu Anca… Stau împreună și rememorează întâmplări despre mama lor. Îi face bine asta, să vorbească despre mama ei, să își aducă aminte momentele frumoase petrecute împreună. Totul e legat de ea. Azi se va duce și la cimitir să aprindă lumânări, trebuie să pregătească și pomana de o săptămâna. Îi este tare greu și se neglijează foarte mult în perioada asta”, a declarat aceeași sursă.  

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net