Cât de mult s-a îngrăşat Mihaela Tatu de când s-a retras din televiziune!

image
Mihaela Tatu s-a îngrăşat serios de când s-a îmbolnăvit şi s-a retras din televiziune. Ea a fost prezentă, aseară, la prezentarea de modă a Lizei PanaitFoto: Dorin Constanda

Mihaela Tatu (51 de ani) a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă, dar şi-a păstrat aceeaşi bună dispoziţie şi zâmbet molipsitor.

De când s-a îmbolnăvit, în urmă cu câţiva ani (Mihaela Tatu a avut fibrom uterin şi s-a operat şi de colecist), fosta prezentatoare TV s-a îngrăşat vizibil. O perioadă, ea nu a mai ţinut cont de asteoctul fizic, fiind mai interesată, aşa cum era în normal în cazul ei, să se facă bine.

Problemele de greutate nu s-au rezolvat nici până astăzi, dar asta nu înseamnă că aceasta s-a lăsat copleşită de ele. Mihaela Tatu şi-a păstrat buna dispoziţie şi veselia care aducea, în trecut, telespectatoarele în faţa televizoarelor.

Prezentă aseară la o prezentare de modă a Lizei Panait, Mihaela Tatu a optat pentru o rochie lungă, deschisă la culoare, prin care se putea vedea lesne că încercările ei de a slăbi nu au dat, cel puţin până acum, roade.

S-a mutat la Oradea

După ce s-a îmbolnăvit grav, Mihaela Tatu şi-a vândut locuinţa din Bucureşti şi s-a mutat la Oradea, renunţând la televiziune. În prezent, ea ţine cursuri de dezvoltare personală şi, din când în când, mai vine în Bucureşti pentru diverse evenimente.

image
Mihaela Tatu, în rolul de prezentatoare tv, în urmă cu câţiva ani
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
Accident FOTO ISU Arad jpeg
ferma lui victor ionut radu obarsia olt   foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif