Cât de serioasă e relația Ginei Pistol cu Smiley. Cine a dat-o de gol pe vedetă: «Vrea să facă un copil»

image
Andrei Ștefănescu susține că relația dintre Gina Pistol și Smiley este extrem de serioasă

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete și....neoficiale cupluri din showbiz-ul autohton. Deși cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod public, vedetele au lăsat de înțeles că se iubesc de ceva vreme, aceștia fiind adesea surprinși împreună la evenimente mondene, prin vacanțe, sau flirtând unul cu altul pe rețelele de socializare. Se pare că acest lucru l-a observat și Andrei Ștefănescu, care a dezvăluit că Gina era nedezliptă de telefon la filmările „Asia Express”.

Gina Pistol a prezentat anul acesta „Asia Express” alături de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, petrecând mult timp alături de aceștia. Deși prezentatoarea TV este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, implicit cu relația pe care aceasta o are cu artistul Smiley, se pare că oamenii din jurul celor doi observă detalii care indică faptul că povestea de dragoste dintre ei devine din ce în ce mai serioasă. 

Gina Pistol și-ar dori să întemeieze o familie alături de Smiley 

Cântărețul Andrei Ștefănescu, colegul Ginei, a fost cel care „a dat-o de gol” pe aceasta, explicând cum își petrecea prezentatoarea de la Antena 1 timpul pe platourile de filmare de la „Asia Express”. Acesta a afirmat că e evident că Gina este îndrăgostită până peste cap, acest lucru fiind lesne de înțeles din comportamentul ei, și că își dorește cu siguranță să întemeieze o familie alături de Smiley. Artistul este chiar de părere că se apropie nunta pentru Gina Pistol. 

Timp de aproape două luni, Gina Pistol a stat departe de Smiley, asta pentru că vedeta a fost plecată la filmările pentru „Asia Express”. Andrei Ștefănescu, cel care a însoțit-o pe Gina Pistol în Asia, a explicat însă că cei doi nu au stat deloc „departe” unul de celălalt, decât din punct de vedere fizic, și și-au transmis mereu mesaje.

image
Andrei Ștefănescu susține că relația dintre Gina Pistol și Smiley este extrem de serioasă Foto Instagram

Andrei Ștefănescu: „Simt că își dorește să facă un copil”

„Am stat mai mult împreună, noi, echipele care au prezentat, am stat mai mult împreună și ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea și este un moment foarte important în viața ei, simt că își dorește să facă un copil. În vremurile astea, înainte poate avea o sclipire în ochi, poate era mai tristă, dar acum îți dai seama că tinerii stau mai mult pe telefon, îi trimiți lui iubi poze.

Am văzut-o făcând asta, noi aveam acces la telefoane. Îți dai seama după cum privește telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea.

image
Andrei Ștefănescu a petrecut mult timp cu Gina Pistol și cu Liviu Vârciu pe platourile de filmare de la „Asia Express”

Când îi scrii în permanență, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, își dorește să facă copil, a venit și vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între ei, cred că nunta bate la ușă. Undeva se vorbește despre acest lucru. Copilul nu poți să ți-l plănuiești, e mai greu cu el…nunta e așa…spunem 'facem nunta'”, a declarat Andrei Ștefănescu, în cadrul emisiunii „Star Matinal”. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
prodan (2) jpg
visarion alexa
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
pom mosmon jpg
EXPLOZIE jpg
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg