Câtă durere pentru Mihai Onilă: „Mesajul fetiței mele? Viața e scurtă și nu dă nici un fel de garanții!”

Ultima actualizare:

    Mihai Onilă şi soţia lui Adriana, alături de fetiţa lor, Ioana Emily Hope, pe când se afla în viaţăfoto: arhiva personală
Mihai Onilă şi soţia lui Adriana, alături de fetiţa lor, Ioana Emily Hope, pe când se afla în viaţăfoto: arhiva personală

Fostul solist al trupei AXXA, Mihai Onilă, s-a confruntat în urmă cu 2 ani cu o durere fără margini! Fetiţa lui, în vârstă de 10 ani, Ioana Emily Hope, pierdea lupta cu boala în noaptea de miercuri spre joi (24 noiembrie), din cauza unei forme rare de cancer pe creier.

Bărbatul mărturisea la acea vreme că nici măcar medicii din Belgia nu au mai putut face nimic pentru cea mică. Acum, după atâta timp de la tragicul eveniment, Mihai Onilă încă se străduiește să găsească un sens pentru ceea ce a avut de înfruntat.

„Viața e scurtă și nu vă dă nici un fel de garanții, ăsta e mesajul fetiței mele. Misiunea pe care a avut-o Ioana pe pământ este aceea de a mă fac să conștientizez că prezentul e cel mai important. Aveam nevoie de lecția asta dură. Există două feluri de evoluție, prin suferință și prin voință.”, a mărturisit Mihai Onilă, la Agenția Vip.

El a vorbit și despre schimbarea pe care a făcut-o în carieră și în viață. A renunțat la trupa AXXA și acum se ocupă de un alt domeniu, cel spiritual, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu, după cum spunea chiar el. S-a făcut vindecător. Muzica nu este o dragoste pierdută, dar a trecut pe un plan secund. Mihai, soția lui și fiica lor s-au mutat de ceva vreme în Belgia, acolo unde s-a și întâmplat nenorocirea.

„Am curajul de a vorbi despre lumină pentru că am renunțat la luptă. O mare parte din timpul pe care îl petreceam studiind spiritualitatea m-am lovit de atacuri. Am renunțat la luptă în urmă cu 10 ani. Am pornit pe drumul spiritualității după ce am aflat minunea că soția mea este însărcinată. Soția mea este cu un pas în urma mea în această perioadă, a trecut experiența prin filtrul unei mame. Având în vedere că eu sunt exemplu ei din fiecare zi, renunță și ea la luptă.”, a mai spus Mihai Onilă în cadrul aceleiași emisiuni. 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png