Andreea Bănică și Kourtney Kardashian, rochii de mireasă similare!

Ultima actualizare:

Andreea Bănică a manifestat un interes special față de nunta lui Kourtney Kardashian, mai exact față de rochia de mireasă a vedetei americane, care, în mod surprinzător, seamănă extraordinar de mult cu cea purtată de blondină, în ziua nunții ei, în 2009. 

Andreea Bănică, 43 de ani, a publicat pe contul de Instagram, la secțiunea story o serie de imagini de la nunta ei cu Lucian Mitrea, care o înfățișează într-o rochie de mireasă, scurtă, strâmtă, decoltată, cu un voal voluminos, adică o ținută ce seamănă izbitor de mult cu cea purtată de Kourtney Kardashian, la nunta cu Travis Barker.

Citește și: Kourtney Kardashian, mireasă în cea mai scurtă şi strâmtă rochie posibil

Andreei Bănică se pare că nu-i scapă nimic, mai ales când este vorba de o vedetă ce a purtat o ținută asemănătoare cu a ei, într-un moment deosebit de important, așa cum este ziua nunții.

Blondina nu a ratat ocazia să-și dea cu părerea cu privire la rochia de mireasă a lui Kourtney Kardashian, având în vedere că a observat că ținuta vedetei americane seamănă cu cea creată de nimeni altul decât Cătălin Botezatu, pentru nunta ei din 2009. „Ce asemănare." a scris Andreea Bălan în dreptul imaginilor. 

Citește și Kourtney Kardashian, nuntă de lux în Italia: super iaht şi castel din secolul 16

Andreea Bănică i-a atras atenția lui Cătălin Botezatu asupra acestui aspect inedit, iar designerul a aprobat-o și s-a amuzat copios de coincidență, postând la rândul său imaginile publicate de cântăreață. 

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit într-o ceremonie de vis

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de vis, care a avut loc la Portofino, Italia. Rochia de mireasă a vedetei americane a atras toate privirile.

Ținuta creată celebra casă de modă Dolce & Gabbana a fost una cel puțin atipică pentru o mireasă tradițională, căci designerii italieni au creat o rochie scurtă strâmtă a cărei piese principale era corsetul din satin, asortat cu un voal spectaculos, ce avea imprimat motive religioase din simbolistica ritului catolic. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net