Cătălin Botezatu, operat de urgență, în Turcia


    Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilorfoto: Instagram
Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilorfoto: Instagram

Noi probleme de sănătate pentru Cătălin Botezatu (54 de ani). Designerul a ajuns de urgență în Turcia, unde este programat la o nouă intervenție chirurgicală în cursul zile de azi (3 martie). Botezatu a preferat ca, de data aceasta, să anunțe personal că va fi supus unei noi operații de către medicii turci.

„Sunt din nou la Istanbul, la spitalul care are grijă de mine. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de câte ori este nevoie, sunt cei mai buni”, a anunțat designerul, pe contul său de Instagram.

Cătălin Botezatu a revenit în Turcia după nici o lună. La începutul lunii februarie, designerul a făcut un control de rutină. Juratul de la „Bravo, ai stil!” are probleme de sănătate de ani de zile, iar anul trecut a reușit să învingă cancerul. La începutul anului 2020, Cătălin Botezatu recunoștea că a fost la un pas de moarte, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Atunci a fost operat de patru ori și a fost nevoit să facă și chimioterapie. ”Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea”, spunea atunci Botezatu.

Citește și:

Cătălin Botezatu: «Nu sunt fericit, e imposibil să mă iubească cineva, sunt doar un trofeu»

INTERVIU Operat de cancer și cu 5 stenturi la inimă, Cătălin Botezatu a renăscut: "Am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică"

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul