Cătălin Botezatu, zi de naștere cu „surprize”. Poliția a descins la petrecere și a împărțit amenzi


    Ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu s-a lăsat și cu o „vizită” din partea oamenilor legiiFoto: Captură Video
Ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu s-a lăsat și cu o „vizită” din partea oamenilor legiiFoto: Captură Video

La petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a designer-ului vestimentar Cătălin Botezatu și-au făcut apariția și oamenii legii, fără invitație însă, și nu ca să îi ureze fostului jurat de la „Bravo, ai stil” „la mulți ani!”

Cătălin Botezatu a împlinit zilele trecute vârsta de 55 de ani, iar cu ocazia acestui eveniment special a organizat o petrecere cu fast. unde s-au prezentat mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton. 

Deși de ziua sa, în data de 3 decembrie, a declarat că anul acesta nu își mai dorește o petrecere exclusivistă, iată însă că planurile s-au schimbat între timp, și la o distanță de câteva zile a urmat o petrecere organizată la un restaurant luxos din Capitală.

Printre invitați s-au numărat și Oana Roman, Andreea Tonciu și Raluca Bădulescu, însă adevărata surpriză a venit din partea oamenilor legii, care au descis la eveniment.

Din filmulețele și imaginile publicate pe rețelele de socializare de către invitați s-a putut observa că petrecerea a fost una de pomină, aceștia fiind poate chiar prea „petrecăreți” pentru contextul pandemic în care ne aflăm. Startul petrecerii a fost dat în jurul orei 18:00, iar la ora 21:15 echipajele de Poliție s-au deplasat la fața locului pentru o verificare de rutină.

Polițiștii susțin că, deși muzica a fost oprită la ora 21.00, așa cum prevăd normele în vigoare în perioada de pandemie, în local se mai aflau după aceasta oră aprovimativ 15 persoane. Ca urmare, patronul restaurantului a fost sancționat cu suma de 10.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei după ce s-a constatat că funcționase în regim de „club”, cu toate că, în mod oficial, are doar program de restaurant.

A mai fost amendat și un angajat al localului, care a fost sanționat cu 3000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, după un presupus conflict cu polițiștii, informează Gândul.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bunicuta foto1 jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png