Cătălin Botezatu, zi de naștere cu „surprize”. Poliția a descins la petrecere și a împărțit amenzi

Ultima actualizare:

    Ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu s-a lăsat și cu o „vizită” din partea oamenilor legiiFoto: Captură Video
Ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu s-a lăsat și cu o „vizită” din partea oamenilor legiiFoto: Captură Video

La petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a designer-ului vestimentar Cătălin Botezatu și-au făcut apariția și oamenii legii, fără invitație însă, și nu ca să îi ureze fostului jurat de la „Bravo, ai stil” „la mulți ani!”

Cătălin Botezatu a împlinit zilele trecute vârsta de 55 de ani, iar cu ocazia acestui eveniment special a organizat o petrecere cu fast. unde s-au prezentat mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton. 

Deși de ziua sa, în data de 3 decembrie, a declarat că anul acesta nu își mai dorește o petrecere exclusivistă, iată însă că planurile s-au schimbat între timp, și la o distanță de câteva zile a urmat o petrecere organizată la un restaurant luxos din Capitală.

Printre invitați s-au numărat și Oana Roman, Andreea Tonciu și Raluca Bădulescu, însă adevărata surpriză a venit din partea oamenilor legii, care au descis la eveniment.

Din filmulețele și imaginile publicate pe rețelele de socializare de către invitați s-a putut observa că petrecerea a fost una de pomină, aceștia fiind poate chiar prea „petrecăreți” pentru contextul pandemic în care ne aflăm. Startul petrecerii a fost dat în jurul orei 18:00, iar la ora 21:15 echipajele de Poliție s-au deplasat la fața locului pentru o verificare de rutină.

Polițiștii susțin că, deși muzica a fost oprită la ora 21.00, așa cum prevăd normele în vigoare în perioada de pandemie, în local se mai aflau după aceasta oră aprovimativ 15 persoane. Ca urmare, patronul restaurantului a fost sancționat cu suma de 10.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei după ce s-a constatat că funcționase în regim de „club”, cu toate că, în mod oficial, are doar program de restaurant.

A mai fost amendat și un angajat al localului, care a fost sanționat cu 3000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, după un presupus conflict cu polițiștii, informează Gândul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net