Cătălin Măruță s-a vindecat de coronavirus și s-a întors la muncă: "Mi-au lipsit foarte tare oamenii de aici"


    Cătălin Măruță s-a vindecat de coronavirus și a revenit la muncă Sursă foto: Arhivă personală
Cătălin Măruță s-a vindecat de coronavirus și a revenit la muncă Sursă foto: Arhivă personală

Cătălin Măruță (43) s-a vindecat de coronavirus și a putut reveni în platoul emisiunii pe care o prezintă la PRO TV. Întors pe micul ecran, Cătălin a mărturisit că munca de acasă nu i-a fost deloc pe plac, iar cele două săptămâni de carantină l-au făcut să realizeze cât de dor i-a fost de platoul de filmare și de echipa sa.

În urmă cu două săptămâni, atât Andra, Cătălin, dar și copiii lor, David și Eva au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Din fericire, forma pe care au făcut-o a fost una ușoară și nu a fost nevoie de internare în spital. Cătălin Măruță s-a vindecat și s-a putut reîntoarce în platoul emisiunii luni, 15 februarie. Emoțiile au fost mari, iar Cătălin le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de încurajare.

Prezentatorul a dezvăluit că munca de acasă nu a fost pe placul lui și l-a făcut să realizeze cât de dor i-a fost de colegii de emisie. "M-am întoooooors, yes, yes, yes! Eram mai epuizat de acasă decât daca făceam emisiunea de aici, din platou. Alergam parcă pe lângă teren, nu eram pe teren. Mi-au lipsit foarte tare oamenii de aici. Vă mulțumesc vouă, care ați ținut emisiunea de aici", a spus apoi Măruță. 

Nu a renunțat la emisiune după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Cătălin Măruță nu a renunțat la emisiunea lui de la Pro TV nici după ce a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Pentru că s-a simțit bine și nu a avut simptome foarte grave, Cătălin, pozitiv din fire, și-a amenajat un mini studio la el acasă, mai precis în sufragerie, de unde a transmis. 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png