Câte scene de sex are Ada Condeescu în noul film?


    Ada Condeescu, într-o scenă romantică din noul ei film, „Dincolo de calea ferată”captură: youtube
Ada Condeescu, într-o scenă romantică din noul ei film, „Dincolo de calea ferată”captură: youtube

La 27 de ani, Ada Condeescu este la al 7-lea rol principal din cariera ei. O veţi vedea, în curând, la cinema, în filmul „Dincolo de calea ferată”, în regia lui Cătălin Mitulescu. Actrița a fost invitată în emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV și a vorbit despre cel mai nou proiect cinematografic.

Ada nu e la prima colaborare cu regizorul Cătălin Mitulescu. Cei doi au lucrat împreună și pentru filmul „Loverboy”, care i-a adus tinerei premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo. 

Despre experiența de la filmări...

Actrița a vorbit în emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV despre experiența de la filmări și despre scenele de sex din film, care nu sunt deloc puține la număr.

Filmul are multe secvențe erotice

Radu (interpretat de Alexandru Potocean) se întoarce din Italia după o absență de un an și își găseşte soţia (interpretată de Ada Condeescu) total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanța a creat neîncredere şi confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început. Muzica răsună dincolo de calea ferată, iar toți prietenii petrec la nunta din cartier. Nicicând noaptea nu a fost atât de lungă.

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg