Câţi bani a spart Ilie Năstase să o distreze pe Brigitte de Revelion

5 ianuarie 2018
image
Ilie s-a ales cu pupici de la Brigitte şi Anamaria Prodan

După un an în care s-au comportat precum Tom şi Jerry, iată că soţii Ilie şi Brigitte Năstase au dat-o din nou la pace. Marea împăcare a avut loc de Revelion, când fostul mare jucător de tenis a cheltuit 15.000 de euro pentru a-şi răsfăţa soţia, departe de ţară. Investiţia a meritat, căci bruneta zâmbeşte mulţumită în toate fotografiile postate pe Facebook.

”Ca să-mi iert soţul, trebuie să facă multe”, spunea Brigitte Năstase (40 de ani), într-un interviu. În martie, anul trecut, bruneta a plecat din casa fostului mare jucător de tenis, pe motiv că ar fi fost înşelată şi jignită, însă Ilie a făcut tot posibilul să obţină iertarea soţiei. El i-a cumpărat un apartament la Mamaia, în valoare de 100.000 de euro, i-a deschis o afacere de 50.000 de euro, şi i-a oferit în dar poşete şi haine de mii de euro. Însă minunea avea să se întâmple abia de Anul Nou, când Ilie a plusat cu o vacanţă exotică în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. După opt ani de convieţuire, bogătaşul a prins coarda sensibilă a pretenţioasei sale soţii, aşa că a surprins-o cu această mini vacanţă care a durat vreo şase zile şi pentru care a  scos din buzunar în jur de 15.000 de euro.

image
Şi-a luat şi fiica în vacanţă pe banii lui Năstase

Pe 28 decembrie, cei doi porumbei, însoţiţi de fetiţa lui Brigitte, au zburat spre Abu Dhabi. Bruneta nu a rezistat tentaţiei şi acolo s-a răsfăţat la shopping şi la restaurante de cinci stele. La chefuri li s-a alăturat şi Anamaria Prodan, dar şi prietenele acesteia. Revelionul l-au petrecut într-o locaţie de lux, la Coya Abu Dhabi, un restaurant cu specific peruvian, unde s-au delectat cu şampanie scumpă şi cu mâncăruri ales. Laurenţiu Reghecampf, soţul Anamariei Prodan, şi Ilie Năstase le-au făcut galerie fetelor îmbrăcate în haine strălucitoare la propriu.

image

Brigitte a purtat o rochie foarte lungă, mulată pe trup şi extrem de decoltată, aşa că Nasty a trebuit să o păzească din umbră toată seară, căci invitaţii de sex masculin o sorbeau din priviri. După această petrecere fastuoasă, Brigitte s-a relaxat la o promenadă prin Dubai, unde s-a pus pe cheltuit prin magazine, apoi a intrat într-un salon al unui brand cunoscut de automobile. Răsplata brunetei pentru tot acest răsfăţ oferit de soţul ei a fost un pupic, o îmbrăţişare şi o declaraţie originală de dragoste pentru Ilie. Cei doi se vor întoarce acasă împăcaţi şi la fel de îndrăgostiţi ca la debutul poveştii lor de iubire.

Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg