Catrinel Sandu, parastas de un an pentru tatăl ei. Mesajul de dor pe care i l-a transmis


    Catrinel Sandu a pus pe Instagram un colaj emoționant cu tatăl eifoto: Instagram
Catrinel Sandu a pus pe Instagram un colaj emoționant cu tatăl eifoto: Instagram

Momente grele pentru Catrinel Sandu, care a rememorat zilele trecute amintiri prețioase cu tatăl ei, pe care l-a pierdut acum un an, pe 30 iunie 2019. Bărbatul a luptat cu moartea 3 luni, în urma unui atac vascular cerebral, însă din păcate deznodământul a fost cel tragic.

"Tată, a trecut un an fără tine. Te iubim mult ne este dor tare de tine. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai învățat. Ai fost și vei rămâne cel mai bun tată, bunic, soț și prieten. Știu și te simt cu mine la fiecare pas aș vrea doar să mă mai poți ține de mână. Te iubesc", a scris Catrinel Sandu pe pagina ei de socializare. A trecut un an de la moartea lui Nicu Sandu, iar fosta "Bebelușa" de la "Cronica Cârcotașilor", împreună cu mama sa, au făcut pomenirea de un an în America. Mia Sandu a pregătit mâncarea lui preferată: sărmăluțe în foi de viață, friptură, prăjitură cu fructe și ciorbă de pui și i-a invitat la pomană pe cei mai apropiați prieteni.

Și-ar fi dorit să facă parastasul de un an în țară, însă din cauza restricțiilor impuse de coronavirus, Catrinel și familia ei au rămas în SUA. Stabilită de 12 ani peste Ocean, vedeta obișnuia să vină în fiecare vară în țara natală, unde își petrecea vacanța alături de fiicele sale, Sarah și Lara. 

Citește și:

Tatăl lui Catrinel Sandu a fost incinerat. Ce i-a spus fiicei înainte să moară

A murit tatăl lui Catrinel Sandu. Se afla în spital de mai bine de trei luni EXCLUSIV

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png