Ce bărbat chipeș s-a făcut unicul fiu al lui Ilie Năstase! Cum a apărut Nicholas în viața marelui tenisman

image
Ilie Năstase şi actriţa Alexandra King

Unicul fiu a lui Ilie Năstase s-a transformat într-un super bărbat. Nicholas, băiatul lui Ilie Năstase, are aproape 33 de ani, este stabilit în America și a avut relații doar cu tinere superbe. Nu i-a moștenit tatălui talentul pentru tenis, însă fizic seamănă atât de bine cu Ilie Năstase, încât ai spune că este fiul lui biologic.

Despre Ilie Năstase (73 de ani) se știe că a fost cel mai mare jucător de tenis român și primul lider mondial din istoria tenisului, dar și că a fost un mare cuceritor. A avut cinci căsnicii și este tatăl a cinci copii, însă unul dintre ei are o poveste specială. Nicholas Năstase este unicul fiu al lui Ilie Năstase, are 33 de ani, locuiește în New York și se pare că este burlac. S-a despărțit de celebra lui logodnică Dolly (Darlene Shawlinski), alături de care a venit de multe ori în România, dar și de o altă iubită, după care părea efectiv înnebunit, o italiancă focoasă pe nume Alessia Ciardi. Citește aici ce declara în 2014, în exclusivitate pentru Click.ro, fosta logodnică despre Nicholas Năstase! 

Nicholas a fost născut de o copilă de 13 ani, apoi adoptat de Ilie Năstase

Cu o situație bună, un nume celebru, o minte sclipitoare și o înfățișare plăcută, Nicholas poate fi o partidă bună pentru orice domnișoară. Unde mai pui că a moștenit și șarmul tatălui său. Și, deși juniorul nu este fiul biologic al lui Ilie Năstase, acesta seamănă incredibil de bine cu fostul mare tenisman. Aceeași pieptănătură, aceeași tunsoare pe care Nasty o purta în tinerețe și același surâs șăgalnic. Însă puțini știu că Nicholas a fost adoptat pe când avea doar câteva luni.

image
Nicholas Năstase, fiul lui Ilie Năstase, are 33 de anifoto: Facebook / Nicholas Năstase

Cu a doua sa soție, Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii 1980, Ilie Năstase nu a putut avea un copil pe cale naturală, așa că au decis să înfieze. Ei au urmat procedurile americane de adopţie şi pe 1 iulie 1987 s-a născut Nicholas, cel care avea să ajungă în familia lor și să le spună “mama” și “tată”.

Ilie Năstate a pierdut legătura cu părinții naturali ai băiatului

Mama naturală a lui Nicholas Năstase era o puştoaică de 13 ani, din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală. Ea a decis să dea copilul către adopţie, deoarece dorea să revină la şcoală şi să-şi termine studiile. Nicholas a fost luat de Ilie Năstase şi Alexandra King a doua zi după naştere, iar în contractul de adopţie nu a fost trecută clauza conform căreia noii părinţi trebuie să păstreze legătura cu cei naturali, astfel că urma acestora s-a pierdut în timp. Dezvăluirea îi aparţine chiar lui Ilie Năstase, în cartea sa autobiografică, scrisă de americanca Debbie Beckerman, în 2006.

Ce spune Nicholas Năstase despre celebrul lui tată

Prezent în 2014 la București, la turneul WTA câștigat atunci de Simon Halep, Nicholas Năstase a vorbit pentru wowbiz.ro despre relația pe care o are cu tatăl lui. “Nu este pentru prima dată cand vin in Romania, aproape in fiecare an vin aici. Este minunat ca pot petrece mai mult timp alaturi de el. Va pot spune ca am un tata de milioane. Ne intelegem excelent si - chiar daca nu ne vedem in fiecare zi - comunicam tot timpul. Este foarte haios, mereu pus pe glume. Este imposibil sa stai suparat in preajma lui”, a explicat Nicholas pentru sursa citată.

image
Nicholas Năstase, fiul lui Ilie Năstase, are 33 de ani

Ilie Năstase, cinci copii cu trei femei

Nicholas Năstase este băiatul adoptiv lui Ilie Năstase şi al actriţei Alexandra King, cea de-a doua lui soţie. Fostul tenismen s-a căsătorit pentru prima dată cu Dominique Grazia, în 1973. În 1975 a venit pe lume Nathalie, dar în acelaşi an Ilie a şi divorţat. În 1984, Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, iar cei doi au înfiat doi copii: pe Charlotte şi pe Nicholas. Cea de-a treia soţie a lui Nasty a fost Amalia, cu care are două fetiţe: Alessia şi Ema. În prezent, Ilie Năstase este însurat cu Ioana Simion, după ce a divorțat de Brigitte Sfăt.

Citește și:

Ea este fiica «secretă» de 40 de ani a lui Ilie Năstase

Femeile pe care le-a iubit Ilie Năstase. A avut o viaţă amoroasă de film

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg