Ce cadou atipic i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan, de ziua lui: "Când împlinești 44 de ani, ce poate fi mai util"?

Ultima actualizare:

    Radu Vâlcan și Adela Popescu au sărbătorit în oraș ziua de naștere a actorului Sursă foto: Arhivă personală
Radu Vâlcan și Adela Popescu au sărbătorit în oraș ziua de naștere a actorului Sursă foto: Arhivă personală

Zi de sărbătoare în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Actorul a împlinit 44 de ani pe 8 februarie, iar soția sa i-a făcut o urare comică, în stilul caracteristic. Cum au petrecut cei doi și care a fost cadoul pe care l-a primit Radu din partea Adelei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors recent dintr-o vacanță exotică, pe care au petrecut-o departe de România, în însoritul Maldive, alături de prietenii lor apropiați: Laura Cosoi și Cosmin, soțul ei. Însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, tot un băiețel, Adela Popescu a fost darnică cu instantaneele din vacanța de lux. Reveniți în România, pe 8 februarie, cuplul a avut un nou motiv de sărbătoare: ziua de naștere a lui Radu Vâlcan.

Cu ocazia aniversării, Radu Vâlcan a invitat-o la o cină romantică pe soția sa, iar Adela nu a ratat ocazia de a-i face o urare plină de umor, în stilul caracteristic. Internauții au fost amuzanți de mesajul actriței, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

 „De ziua lui m-a scos la o cină romantică. M-a impresionat gestul, mai ales că e din ce în ce mai atras de sihăstrie. Cred că a simțit că trebuie să schimbe ceva când a văzut cadoul din partea mea: o listă completă de analize de sânge și programarea făcută, fix de ziua lui, la un laborator medical. Mi-a tot zis că îi plac cadourile practice. Păi când împlinești 44 de ani, ce poate fi mai util? La mulți ani, soțul meu perfect. Perfect pentru mine", a fost urarea Adelei. 

Adela și Radu s-au mutat într-o casă nouă


    Adela Popescu este mândră de bucătăria noii sale case Sursă foto: Arhivă personală
Adela Popescu este mândră de bucătăria noii sale case Sursă foto: Arhivă personală

Adela Popescu își dorea de mult o casă mai mare, mai adaptată nevoilor unei familii cu trei copii. A ales o vilă în același cartier în care locuiește de cinci ani încoace, la o stradă distanță, pentru că a vrut să păstreze apropierea de locuința părinților ei și pentru că este o zonă în care băieții ei pot crește frumos.

image
image
image
image
image
image
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
normani album dopamine jpg
john travolta copii jpg
 La 30 de ani și-a propus să nu mai aibă așteptări
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net