Ce cameleonică e Raluka! Cum s-a transformat de la bruneta sexy la roşcata urbană!

Ultima actualizare:

    Raluka şi-a schimbat look-ul pentru nou ei videoclipfoto: arhiva personală
Raluka şi-a schimbat look-ul pentru nou ei videoclipfoto: arhiva personală

În lumea artistă, schimbările de look sunt la ordinea zilei, iar Raluka nu face excepţie. De-a lungul vremii, solista a încercat mai multe nuanţe de păr, ca în prezent să rămână la roşu aprins şi să adopte o tunsoare de tip bob lung.

Încă de la lansarea ei pe piaţă muzicală din România prin colaborările cu Dj Sava, Raluka, originară din Deva, s-a remarcat prin timbrul special, cucerind topurile muzicale. Odată cu evoluţia ei pe plan muzical, solista a trecut şi printr-o serie de schimbări de look şi de stil. Prima transformare a apărut la câţiva ani după lansare, când a trecut de la părul brunet, geacă de blugi şi botinele cu ţinte la părul blond şi un stil vestimentar care îi punea silueta mai bine în valoare.


    Aşa arăta Raluka la începutul carierei muzicale foto: arhiva personală
Aşa arăta Raluka la începutul carierei muzicale foto: arhiva personală

În 2016, artista a adoptat o nuanţă diferită de blond care îi evidenţia ochii verzi şi opta pentru ţinute care îi ofereau o elegantă şi un stil aparte.Schimbarea majoră prin care a trecut Raluka a venit în urmă cu puţin timp, când a ales să-şi schimbe culoarea părului într-un roşu aprins.

Acum artista impresionează atât prin nuanţa părului, cât şi printr-un stil vestimentar elegant, stilat şi care îi pune în evidenţă corpul lucrat în sala de fitness."Îmi plac schimbările şi cred că avem nevoie de ele că să evoluăm. Am decis împreună cu echipa mea că o nouă etapă pe plan muzical se potriveşte şi cu o schimbare de look. Mă bucur să ştiu că publicul meu a primit cu braţele deschise această schimbare şi sunt nerăbdătoare să auziţi şi piesele pe care le pregătesc”, a spus Raluka.Raluca Nistor, pe numele ei din buletin, a cucerit topurile muzicale româneşti de la prima colaborare muzicală alături de DJ Sava. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net