Ce decizie a luat Ţăndărică de dragul blondei care i-a pus capac!

image
Țăndărică, alături de femeia pe care se gândește să o ia de soție

Iubeşte ca un haiduc la 66 de ani şi vrea să ajungă din nou în faţa altarului! Celebrul rebel Ovidiu Lipan Ţăndărică, fost toboşar în trupa Phoenix şi lider al trupei Pasărea Rock, ne-a mărturisit că în toamnă urmează să se însoare cu iubita lui cu picioare lungi şi păr bălai. Însă până când îşi vor spune „Da!” oficial, artistul a ales să poarte pe inelarul de la mâna stângă o verighetă provizorie.

De ani buni, Lipan Ţăndărică trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără care întoarce toate privirile. Pentru că se înţeleg bine şi timpul le-a demonstrat că se potrivesc, artistul recunoaşte că are gânduri de însurătoare. Zilele trecute, Ţăndărică a fost surprins singur la terasă, relaxându-se la o bere. „Am mai multe verighete pe mână, dar la toamnă mă gândesc să mă căsătoresc. Încercăm să avem o continuitate în relaţie, asta e cel mai important. Să vedem însă cum ne mişcăm şi cum merg lucrurile”, ne-a declarat artistul.

De dragul iubitei care are 40 de ani şi este scriitoare în Anglia, aşa cum ne-a mărturisit chiar el, s-a apucat de dietă, vrea să-şi schimbe tunsoarea şi adună cât mai mulţi bani din concerte: „Încerc să mă menţin. Mănânc salate, avocado, evit carnea. Cât despre tunsoare, am exagerat puţin. M-am gândit să mă tund foarte scurt şi în faţă să am breton. Sunt mulţumit pe plan profesional, am spectacole, îmi merge bine. Am concerte atât în ţară, cât şi în străinătate. În următoarea perioadă pregătesc un turneu şi în Europa”. Îşi doreşte o nuntă simplă, „fără nebunie, cum e în ziua de azi”.

image
Pe vremea când Ţăndărică făcea parte din trupa Phoenix

În 50 de ani de activitate, Ovidiu Lipan Ţăndărică a devenit un exemplu de longevitate de urmat. „Am o energie care mă propulsează în viitor. Mă învârt printre tineri şi asta contează enorm”, spunea artistul într-un interviu pentru Click!.

Născut la Iaşi, maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică e un adevărat cuceritor. În toată viaţa a iubit cu patimă doar femeie frumoase şi celebre. În anii ’70, marea lui dragoste a fost cântăreaţa de muzică uşoară Corina Chiriac, cea care i-a stat alături patru ani. 

S-a retras din Phoenix şi a înfiinţat Pasărea Rock

În anul 1975, Ovidiu Lipan Ţădărică a intrat în trupa Phoenix. Doi ani mai târziu, a plecat cu formaţia în Germania şi acolo a rămas. Dorul de ţară nu l-a lăsat şi s-a întors definitiv în România. 

image
Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de fiul său, Alexander

„La aniversarea de 50 de ani nu m-am mai dus la Phoenix. Nicu invitase diferiţi artişti care să facă spectacolul, iar mie nu mi-a mai plăcut, pentru că nu-l aveam pe Josef Kappl, nu-l aveam pe Baniciu. Nu mai era formaţia cu care cântasem. Nicu o fi înţeles greşit lucrul ăsta şi cred că s-a supărat pe mine, dar i-am spus: «Mă retrag ca orice alt artist, din orice altă formaţie». Eu am acum proiectele mele, am realizat şi unul nou, «Pasărea Rock», cu Josef Kappl, Mircea Baniciu, Sorin Voinea şi Nicu Patoi, cu care cânt prin ţară. Mai cânt alături de formaţia Bosquito, ca invitat al lor în diferite concerte, în care interpretăm un rock fusion, cu rădăcini în anii ‘70. Îmi place să atrag artişti şi oameni de valoare, care au energie pozitivă, care chiar trăiesc spiritual şi care nu se gândesc numai la banii pe care îi obţin”, declara Ţăndărică pentru adevarul.ro.

Are un fiu în Germania dintr-o relaţie cu o jurnalistă scriitoare

La 35 de ani, Ţăndărică şi-a găsit alinarea în braţele unei ziariste, iar din relaţia lor a rezultat un băiat, Alexander. Tânărul are acum 29 de ani şi continuă tradiţia tatălui pentru muzică, fiind un talentat chitarist. 

image
Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de fiul său, Alexander

„La un concert al meu, ei i-a plăcut foarte mult de mine. Apoi am fost la ea, ne-am dat întâlnire în acelaşi oraş. De atunci am rămas împreună. După ce a terminat Germanistica şi Teologia, materie pe care a predat-o câţiva ani, am locuit în aceeaşi casă. Pe 8 august 1988, m-am căsătorit cu o jurnalistă, în străinătate”, mărturisea, emoţionat, Ţăndărică, potrivit Ring.

Însă nici această relaţie nu a mers. Ea s-a reprofilat ca scriitoare şi a rămas în Germania cu fiul lor, iar toboşarul a revenit în România. „Acum are trustul ei de presă, a fost şi redactor la un ziar important din Londra. Dincolo de asta, scrie cărţi de succes pentru copii. Acum... trăim despărţiţi. Eu am vrut neapărat să vin în ţară, iar ea a vrut să profeseze în continuare, având un statut atât de bun în Germania. Nu a vrut să renunţe”, a mai spus el pentru sursa menţionată.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png