Ce declara Denisa Manelista în ultimul ei interviu. Cântăreața aștepta un miracol

simeon stalpnicul png
Denisa Manelista a pierdut lupta cu cancerul, luptă pe care credea că o va câștiga

Moartea Denisei Răducu (27 de ani), cunoscută ca Denisa Manelista, a îndurerat o țară întreagă. După trei luni pline de chinuri, cântăreața a pierdut lupta cu viața.

Denisa Manelista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu carcinom hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie. Tumora dezvoltată în zona fictului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului.

În ultimul său interviu, cântăreața spunea că analizele ies din ce în ce mai bine și că își va reveni, însă nu a fost să fie așa.

„Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult, am crezut că o să se oprească. Am văzut şi am văzut, sunt mii de mesaje şi le mulţumesc. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, am fost la Viena, dar nu e aşa cum s-a spus, că am fost gonită. Analizele sunt din ce în ce mai bune. Minodoranu plânge, că mă faci să plâng. Tocmai de asta nu am vrut să apar la tv cu subiecte: uite, sunt şi eu bolnavă. Nu, nu e în niciun caz, nu m-a deranjat asocierea (n.r.: Ileana Ciuculete), dar nu are legătură, dar da, are legătură cu ficatul, dar nu cu ce a făcut Ileana Ciuculete”, a spus Denisa Manelista în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Denisa a încercat mai multe metode pentru a se însănătoși, apelând chiar la remedii naturiste din partea unui vraci, a mers la cei mai buni medici din Europa și a sperat mereu într-un miracol.

Denisa a mers și la o clinic de specialitate din Viena,  acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. 

Medicii au exclus din start variant transplantului sau a unei serii de operații pentru a se încerca eliminarea tumorii.

Din păcate, niciuna din aceste metode nu a dat roade și Denisa a părăsit această lume, lăsând în urma sa family, prietenii, fnii șiîntreaga țară îndurerată. De-a lungul carierii sale musicale, artista a bucurat și a adus voie bună în casele și petrecerile oamenilor, dar s-a focusat și pe problemele inimii și durerile iubirii.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
BeFunky collage (13) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Rusii trec granita in Georgia FOTO Getty Images jpg
Martin Jordan sosie Gordon Ramsay foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
arsinel jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
codin maticiuc