Ce diferență mare de vârstă este între Marcel Pavel și soția sa. „Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua”

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. De mai bine de 30 de ani, se cunoaște cu soția lui Violeta, iar împreună au trei copii. Între aceștia este o diferență de vârstă de 12 ani, însă acest lucru nu a fost vreodată un impediment pentru ei. 

Marcel Pavel împreună cu soția Foto: arhivă Click!
Marcel Pavel împreună cu soția Foto: arhivă Click!

Violeta Șmîșleaeva și Marcel Pavel formează o familie de 30 de ani 

De aproape 30 de ani, Violeta Șmîșleaeva și Marcel Pavel formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Binecuvântați cu trei copii, cei doi au trăit o poveste de dragoste demnă de un film, poveste care și acum este susținută de dragostea și respectul pe care și le poartă.

Cu toate că el este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, Violeta, soția lui Marcel Pavel, fostă balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova, este o prezență rară la evenimentele mondene. Între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, însă acest lucru nu a reprezentat vreun obstacol pentru ei. 

Cine este, de fapt, Violeta 

Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel, este originară din Rusia. Cu mult timp în urmă, ea a venit în România ca balerină, pentru a susține mai multe spectacole. În prezent, Violeta Pavel se ocupă de afacerile familiei, dar şi de cei trei copii ai lor.

Cuplul Marcel și Violeta Pavel are trei copii – doi băieți, Sasha (22 de ani) și Richard (24 de ani), și o fetiță, Ioana Iuvenalia (8 ani). Dacă cei doi fii ai lor sunt amândoi interesați de o carieră muzicală, fetița, deocamdată, a luat calea dansului.

Soția lui Marcel Pavel a venit în România ca balerină  

Soția lui Marcel Pavel se numește Violeta și este de profesie balerină. Povestea de dragoste pe care o trăiește alături de artist este una demnă de un film romantic. S-a născut sub numele de Violeta Şmîşleaeva, în 1971, fiind originară din Rusia.

La vârsta de 21 de ani, a venit în România, pentru a sustine o serie de spectacole. Așa l-a cunoscut pe Marcel Pavel, iar după patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie. A renunțat, pentru iubire, la casa părinților și la țara în care s-a născut.

Cum s-au cunoscut cei doi 

„L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net