Ce emoționați au fost Tavi Clonda și Gabriela Cristea la botezul fiicei lor! Primele imagini

simeon stalpnicul png
Gabriela Cristea şi-a botezat recent fetiţa cu ajutorul celor din Antenă, cărora le-a dat la schimb dreoturi exclusive de filmarefoto: Click!

A venit ziua cea mare Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat fetița, în vârstă de aproape 8 luni , la o bisericuţă din apropierea casei lor din zona Corbeanca. Micuţa are două perechi de naşi, soţii Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dar şi sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic.

Ceremonia botezului a început undeva în jurul orei 14:00. Primii care și-au făcut apariția au fost fericiții părinți într-o mașină de lux, la volanul căreia se afla Tavi Clonda.

simeon stalpnicul png
Foto: Click!

Gabriela Cristea a preferat să ia loc pe bancheta din spate. Fosta prezentatoare de la KanalD a purtat o rochie albastră cu dungi albe asortată la pantofi cu toc albaștri. Tavi a venit îmbrăcat la costum, sacoul fiind de culoare bleumarin iar pantalonii de culoare neagră. La cămașa albă a asortat o cravată.

simeon stalpnicul png

La 15 minute, după, a venit și prima pereche de nași, formată din cuplul Mădălin Ionescu - Cristina Șișcanu. Ea a purtat o rochie roșie cu umerii goi și pantofi cu toc roșii iar el a venit într-un costum negru și cămașă de culoare albastru închis. 

Botezul a fost ferit de ochii lumii, de asta asigurându-se patru bodyguarzi care nu a lăsat pe nimeni străin să intre în biserică. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
meteo  frig foto pixabay
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg