Ce este pneumonia de aspira╚Ťie, boala care l-a ucis pe Benone Sinulescu

image
Benone Sinulescu a murit la 18 noiembrie, din cauza unei pneumonii de aspira╚Ťiefoto: Adev─ârul

Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, acas─â. So╚Ťia artistului a dezv─âluit c─â nea Beni a murit din cauza unei forme grave de pneumonie, pe care a ├«ncercat s-o trateze acas─â, de teama noului coronavirus. Dr. Beatrice Mahler a explicat de ce pneumonia de aspira╚Ťie este imposibil de tratat acas─â.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capital─â, a explicat ce este pneumonia de aspira╚Ťie, boala care i-a fost fatal─â lui Benone Sinulescu.

Diagnosticat cu mai multe afec╚Ťiuni complicate, nea Beni a refuzat s─â se interneze ├«n spital, de fric─â s─â nu se ├«mboln─âveasc─â de Covid-19. Din p─âcate, pneumonia de aspira╚Ťie nu poate fi tratat─â corespunz─âtor la domiciliu. Mai mult, chiar ╚Öi sub supravegherea medicilor dintr-un spital, boala are un risc de deces mare.

ÔÇťPneumonia de aspira╚Ťie este o form─â foarte sever─â de pneumonie, ├«n care o parte din con╚Ťinutul stomacului ajunge ├«n pl─âm├ón ╚Öi arde pl─âm├ónul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asisten╚Ť─â important ╚Öi cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspira╚Ťie care se vindec─â ╚Öi forme care chiar dac─â sunt internate nu reu╚Öesc s─â dep─â╚Öeasc─â acest moment. Este foarte important ca interven╚Ťia s─â se fac─â promt ├«n astfel de situa┼úii.

Pneumoniile de aspira╚Ťie pot fi ├«nt├ólnite la persoanele care au come de diverse cauze, ├«ns─â cele mai frecvente sunt ├«nt├ólnite la persoanele cu afec╚Ťiuni neurologice. Este o pneumonie care evolueaz─â sever ╚Öi ╚Öansele de supravie╚Ťuire sunt extrem de mici la domiciliuÔÇŁ, a explicat dr. Beatrice Mahler, potrivit┬áRom├ónia TV.

So╚Ťia lui Benone Sinulescu: "Nu a avut Covid, a avut pneumonieÔÇŁ

So╚Ťia lui Benone Sinulescu a declarat pentru Click! c─â artistul a murit acas─â din cauza┬ábolii la pl─âm├óni.┬áÔÇ×Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am f─âcut 40 de ani de la c─âs─âtorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acas─â, nu a avut Covid, a avut pneumonie, i-am cump─ârat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acas─â ╚Öi avea dou─â femei care s-au ocupat de el ╚Öi l-au ├«ngrijit a╚Öa cum trebuie. F─âr─â el via╚Ťa nu mai e la fel. Ne-am f─âcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins s─â ├«l facem. M-am g├óndit c─â suntem b─âtr├óniÔÇŁ, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Benone Sinulescu a murit cu o mare dorin╚Ť─â ne├«mplinit─â. Dezv─âluirile impresarului Ionu╚Ť Pavel

Via╚Ťa nefardat─â a lui Benone Sinulescu. 5 copii din flori i-au b─âtut la u╚Ö─â: ┬źFetele veneau ┼či m─â cereau de b─ârbat┬╗

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg