Ce fac actorii din Vlad după ce s-au terminat filmările la serial?

Ultima actualizare:

Povestea din "Vlad", de la Pro TV, s-a terminat însă viața profesională a protagoniștilor serialului merge mai departe. Și asta pentru că o parte dintre actorii din rolurile principale au primit deja alte oferte interesante despre care Click! îți spune în continuare, în exclusivitate!

Serialul Vlad a fost intens urmărit la Pro TV
Serialul Vlad a fost intens urmărit la Pro TV

Dacă ați fost fani ai serialului "Vlad", transmis vreme de câțiva ani la Pro TV, atunci sigur vă interesează ce fac actorii din rolurile principale. Click! a aflat ce fac o parte dintre actorii pe care i-ați îndrăgit sau i-ați urmărit în serialul fenomen.

Olimpia Melinte (35 de ani), cea care i-a dat viață Elizei Dragomir în serial, va face din nou echipă cu "fiul ei" din serial, actorul Tudor Oprișan (13 ani), care i-a dat viață lui Matei Dragomir. Cei doi joacă într-un scurt metraj despre fragilitatea unui moment perfect - o seară perfectă a fetelor, o prietenie perfectă, un plan perfect. Acesta este regizat de Răzvan Marinescu ( "Cu un pas înainte") și în alte roluri îi veți revedea pe solistul Macanache sau Aylin Cadar.

Olimpia Melinte
Olimpia Melinte

După ce i-a dat viață lui Răzvan Anuței în serialul de la Pro tv, Ștefan Iancu (24 de ani) așteaptă noi oferte. "Momentan lucrez la un spectacol la Teatrul Bulandra, care urmează să aibă premiera anul viitor, la începutul lui februarie, și voi termină un scurtmetraj la începutul anului viitor. Mai sunt niște discuțîi cu privire la încă un spectacol și posibil chiar și un lungmetraj, tot undeva în primele luni ale lui 2022, dar momentan cam atât pot să vă spun", ne-a mărturisit actorul. Care în timp ce filma pentru "Vlad" a filmat în serialul “Killing Eve” în care protagonistă este Sandra Oh din "Anatonia lui Grey".

Ștefan Iancu
Ștefan Iancu

Anghel Damian (30 de ani), interpretul lui Adrian Anuței, are multe proiecte pe bandă rulantă, atât filme cât și seriale, dar și piese de teatru. Căci actorul și scenaristul colaborează cu o mulțime de oameni talentați, printre care și Lia Bugnar, iubita lui. Dacă aveți răbdare, veți avea parte de proiecte frumoase. Iar în unul dintre acestea joacă alături de Emilian Oprea (44 de ani), colegul Leonard Cazacu din "Vlad".

Anghel Damian
Anghel Damian

Și Adrian Nartea (40 de ani), interpretul lui Vlad Pop, este în continuare pe val, primind oferte peste oferte. Cea mai nouă peliculă în care joacă se numește "Visul" și joacă rolul unui actor, alături de Georgiana Saizescu și Vlad Logigan, într-o super producție ce se filmează în regia lui Cătălin Saizescu, fiul celebrului Geo Saizescu. O poveste de care veți mai auzi și sigur vă va plăcea să o vedeți pe marele ecrane în viitorul apropiat.

adrian nartea jpeg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net