Ce face Andreea Marin pentru a da jos kilogramele acumulate în ultimele luni


    Andreea Marin are talente nebănuiteFoto: Click!
Andreea Marin are talente nebănuiteFoto: Click!

Andreea Marin a reuşit să slăbească spectaculos, iar de mai bine de un an de zile are mare grijă cu alimentaţia sa, dar e şi foarte atentă să nu rateze orele la sală.

În ultimele două luni, datorită programului haotic, vedeta nu a mai ajuns să facă sport. După o perioadă petrecută mai mult pe drumuri cu caravana "Preţuieşte viaţa", Andreea a recunoscut că a pus două kilograme. Dar nu va sta degeaba: pentru a scăpa cât mai repede de ele, "Zâna" se va duce din nou la Bodrum, unde merge regulat pentru cure de detoxifiere.

Regimul va fi unul strict şi Andreea are deja lista clară cu alimentele pe care le va mânca. În plus, va bea o apă specială, apa alcalină, care va ajuta la detoxifiere.

"Dimineaţa: măr verde, pătrunjel, orz, spirulina. Următoarele mese sunt din două în două ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximaţie. Acestea contin urmatoarele alimente: ananas, afine (sau alte fructe de pădure) , ginger, coriandru (sau busuioc), psyllium (acesta se umflă în stomac şi îţi dă senzaţia de saţietate, de aceea dispare senzaţia de foame). Urmează apoi o masă compusă din ananas, ginger, coriandru (sau busuioc ), psyllium. Apoi una cu roşii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulina, chili, sare de mare. Beau cât mai multa apă alcalina, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalina se obtine cu adaos de picaturi de lamaie intr-un pahar cu apa plata, pahar de sticla, nu de plastic (plasticul modifica aceasta calitate a apei), sau adaugam 10 picaturi speciale pentru obtinerea apei alcaline, se gasesc pe site-urile cu produse bio”, a mărturisit Andreea, pentru site-ul adpm.ro.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg