Ce face Oana Tache c├ónd nu e la ┬źVocea Rom├óniei┬╗

11 decembrie 2015
Oana Tache prezint─â al─âturi de Pavel Barto┼č show ul "Vocea Rom├óniei" de la Pro TV jpeg
Oana Tache prezint─â al─âturi de Pavel Barto┼č show-ul "Vocea Rom├óniei" de la Pro TVFoto: Pro TV

O vezi ├«n Camera Magenta din culisele ÔÇ×Vocii Rom├ónieiÔÇŁ, ├«ns─â nu ┼čtii ce face Oana Tache ├«n timpul liber. De cur├ónd s-a al─âturat unei campanii MTV, pe care o sprijin─â cu trup ┼či suflet.

E o m├ón─â de om, ├«ns─â are un suflet mare. Este vorba de Oana Tache, VJ MTV, fost─â prezentatoare de la ÔÇ×Sunt celebru, scoate-m─â de aiciÔÇŁ care ├«n fiecare vineri le este al─âturi concuren┼úilor de la Vocea Rom├óniei din Camera Magenta. T├ón─âra a primit de cur├ónd propunerea interesant─â, de a se al─âtura unei campanii.

ÔÇ×├Än Rom├ónia, aproape jum─âtate din cazurile de noi infec╚Ťii cu HIV sunt ├«nregistrate ├«n r├óndul tinerilor cu v├órste ├«ntre 15 ╚Öi 29 de ani, conform Institutului Matei Bal╚Ö. Datele colectate din 7 ora╚Öe arat─â c─â peste 30% din tinerii liceeni din Rom├ónia de╚Ťin informa╚Ťii eronate despre metodele prin care acest virus se r─âsp├ónde╚Öte. E un procent mai mult dec├ót ├«ngrijor─âtor care arat─â, din p─âcate, lipsa de comunicare ╚Öi de informare a tinerilor. Am primit cu drag invita╚Ťia Asocia╚Ťiei Semper Musica, singura organiza╚Ťie din Rom├ónia finan╚Ťat─â de Funda╚Ťia MTV Staying Alive. Sus╚Ťin fiecare demers al acestora ╚Öi sunt foarte bucuroas─â s─â fiu ambasadorul din Rom├ónia al proiectului HIV: IN&OUT. M─â bucur c─â am ocazia s─â m─â implic activ ├«n lupta ├«mpotriva SIDA! Lupt─â pentru via╚Ť─â, ├«nva╚Ť─â!ÔÇŁ, a declarat Oana Tache pe blogul personal.

MTV s-a implicat mereu prin Funda╚Ťia MTV Staying Alive, organiza╚Ťie interna╚Ťional─â care lupta ├«mpotriva infec╚Ťiei cu virusul HIV, ├«n ac╚Ťiuni ╚Öi evenimente de natur─â s─â informeze ╚Öi s─â previn─â infectarea cu acest virus. Cu ocazia Zilei Interna╚Ťionale a Drepturilor Omului, pe 10 Decembrie, Oana Tache ÔÇô VJ MTV Rom├ónia ÔÇô a devenit ambasador MTV Staying Alive ├«n Rom├ónia ╚Öi sus┼úine c─â se va implica activ ├«n lupta ├«mpotriva HIV/SIDA.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png