Ce face și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui What's Up: „Nu mă gândesc să revin!”

#Exclusiv Click!

What’s Up a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Simina Costea timp de nouă ani, dintre care trei ani au fost căsătoriți. Însă, din cauza tensiunilor din ultima perioadă dintre cei doi, drumurile lor s-au separat în 2019, chiar dacă aveau planuri mărețe împreună. Astfel, acum blondina s-a stabilit de un an în Londra, iar artistul s-a recăsătorit weekendul trecut, cu iubita pe care a ținut-o ascunsă de ochii curioșilor timp de aproape doi ani.

O nuntă discretă a avut What’s Up cu aleasa inimii sale, Micky, weekendul trecut. Se pare că după divorțul de femeia care i-a manageriat ani la rând cariera muzicală, artistul și-a găsit în sfârșit liniștea sufletească, după patru ani de la divorț, în brațele unei focoase brunete de profesie cântăreață, la fel ca și el.

Timpul a trecut și pentru Simina, iar lucrurile s-au așezat și pentru ea. De un an de zile locuiește în străinătate și se pare că nu are gânduri să revină pe meleaguri natale cât de curând posibil.

Eu am plecat de un an în Londra. Chiar nu mai știu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa. Acum, aici, mă axez pe studii, pe artă, de producerea unui podcast și tot așa. Mai exact pe dezvoltarea mea personal. Nu mă gândesc să revin în țară pentru următorii ani, dar așa vin în România, în vizită la părinții mei de ½ ori pe an”, a declarat Simina pentru Click!

Au fost împreună 9 ani

Marius şi Simina au decis în 2016 să-şi unească destinele, după noua ani de iubire, naşi fiindu-le Andra şi Cătălin Măruţă. Petrecerea a avut loc la Palatul Stirbey.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net