Ce face și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui What's Up: „Nu mă gândesc să revin!”

#Exclusiv Click!

What’s Up a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Simina Costea timp de nouă ani, dintre care trei ani au fost căsătoriți. Însă, din cauza tensiunilor din ultima perioadă dintre cei doi, drumurile lor s-au separat în 2019, chiar dacă aveau planuri mărețe împreună. Astfel, acum blondina s-a stabilit de un an în Londra, iar artistul s-a recăsătorit weekendul trecut, cu iubita pe care a ținut-o ascunsă de ochii curioșilor timp de aproape doi ani.

O nuntă discretă a avut What’s Up cu aleasa inimii sale, Micky, weekendul trecut. Se pare că după divorțul de femeia care i-a manageriat ani la rând cariera muzicală, artistul și-a găsit în sfârșit liniștea sufletească, după patru ani de la divorț, în brațele unei focoase brunete de profesie cântăreață, la fel ca și el.

Timpul a trecut și pentru Simina, iar lucrurile s-au așezat și pentru ea. De un an de zile locuiește în străinătate și se pare că nu are gânduri să revină pe meleaguri natale cât de curând posibil.

Eu am plecat de un an în Londra. Chiar nu mai știu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa. Acum, aici, mă axez pe studii, pe artă, de producerea unui podcast și tot așa. Mai exact pe dezvoltarea mea personal. Nu mă gândesc să revin în țară pentru următorii ani, dar așa vin în România, în vizită la părinții mei de ½ ori pe an”, a declarat Simina pentru Click!

Au fost împreună 9 ani

Marius şi Simina au decis în 2016 să-şi unească destinele, după noua ani de iubire, naşi fiindu-le Andra şi Cătălin Măruţă. Petrecerea a avut loc la Palatul Stirbey.

image
image
image
image
image
image
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png
banner ioana nastase png