Ce flăcăi musculoși au Nadia Comăneci și Mihaela Rădulescu! Ce sporturi au ales să practice copiii vedetelor

Ultima actualizare:

    Dylan Conner (14 ani),  băiatul Nadiei Comăneci,  continuă pasiunea familiei  pentru gimnastică
Dylan Conner (14 ani), băiatul Nadiei Comăneci, continuă pasiunea familiei pentru gimnastică

Sunt părinţi de băieţi şi se pot considera mândri de ei. Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, are o listă de 15 sporturi pe care le practică şi are un trup parcă sculptat. Dylan, fiul Nadiei Comăneci, este pasionat de gimnastică şi participă la concursuri, iar Alexandru, fiul cel mare al lui Dan Bittman, e pasionat de sporturile nautice.

În casa Mihaelei Rădulescu (50 de ani) toată familia face sport. Ea, iubitul Felix Baumgartner (50 de ani), dar şi băiatul ei. Ayan Schwartzenberg, alintat de mama lui „Schwartzy”, are doar 15 ani şi i s-a insuflat dragostea pentru astfel de activităţi încă de când era un copilaş. Acum, frumosul fecior al divei de la PRO TV are un corp de parcă ar fi David, sculptura lui Michelangelo. În timp ce Mihaela se antrenează mai degrabă pe balconul apartamentului de lux de la Monaco, făcând zilnic genuflexiuni şi abdomene, Ayan are o listă de 15 sporturi. Pe unele dintre acestea, cu un grad mai mare de periculozitate, le practică mai ales în vacanţe: alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding (sport care presupune să fii tras pe luciul apei de o şalupă – n.r.), schi nautic, dar şi planorism, o activitate care te ţine cu sufletul la gură, mai ales dacă eşti mămică. „Am decolat în aceeaşi secundă cu Ayan. Încă plutesc, chiar dacă am aterizat”, spunea Mihaela Rădulescu în 2013, după ce ea şi Ayan au zburat cu parapanta.

Şi Regina Gimnasticii româneşti, Nadia Comăneci (58 de ani), are un succesor în domeniul care a consacrat-o. Este vorba despre Dylan, fiul ei în vârstă de 14 ani pe care îl are cu atletul american Bart Conner (61 de ani), în prezent antrenor. Dylan a ales încă de la o vârstă fragedă să practice un sport, iar în urmă cu câţiva ani, când era o mogâldeaţă simpatică, a luat lecţii de căţărat şi a participat la prima lui competiţie. Acum, băiatul înalt cât bradul face gimnastică, iar celebra lui mamă a postat pe conturile sociale o fotografie cu Dylan în timpul unui antrenament la paralele. După zâmbetul lui larg, este clar că îi place foarte mult sportul acesta şi, cine ştie, poate în viitor va face performanţă.

Se pare că nici unul dintre băieţii lui Dan Bittman (57 de ani) nu i-au dus mai departe pasiunea pentru muzică. Toţi au cochetat cu acest domeniu, însă iată că acum fac ceva diferit. Alexandru (20 de ani), fiul cel mare al artistului, este pasionat de sporturile nautice. După ce tatăl lui i-a dat în primire balta de la Sulimanu, care a fost transformată ulterior în parc nautic, frumuşelul a început să se îndrăgostească puţin câte puţin de astfel de activităţi pe apă. Alexandru Bittman a făcut cursuri de wakeboarding şi toată vara a stat doar pe apă, cum s-ar spune.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net