Ce frumoasă e fetiţa cea mică a Elenei Băsescu! Anastasia a împlinit trei luni


    Elena Băsescu, fericită alături de cei trei copii ai eiFoto: arhivă personală
Elena Băsescu, fericită alături de cei trei copii ai eiFoto: arhivă personală

Timpul parcă zboară în familia Elenei Băsescu (38 de ani). Zilele trecute, mezina fostului preşedinte a dat o petrecere pentru Sofia Anais, fetiţa pe care o are din mariajul anterior cu Bogdan Ionescu, care a împlinit cinci ani şi iată, că au trecut doar câteva zile şi Eba are din nou motiv de sărbătoare. Anastasia, copilul pe care bruneta în are cu bărbatul cu care are o nouă relaţie, a împlinit trei luni şi mama ei a arătat tuturor că micuţa este un bebeluş vesel.

Elena Băsescu şi iubitul ei Cătălin Gheorghe (26 de ani), zis Tomată, au devenit părinţi în urmă cu trei luni şi îşi răsfaţă fetiţa aşa cum ştiu ei mai bine. Au cerut pentru ea o primă şedinţă foto profesională şi o surprind zilnic în fotografii. Aşa s-a întâmplat şi marţi când Anastasia a împlinit trei luni.

Anastasia are o privire pătrunzătoare
Anastasia are o privire pătrunzătoare

Fiica cea mică a fostului preşedinte a născut-o prin cezariană pe Anastasia şi deşi recunoaşte că are mai multă grijă în această perioadă de bebeluş, aşa cum este şi firesc, bruneta nu-i neglijează nici pe ceilalţi doi copii pe care îi are din mariajul anterior cu Syda. Recent, Sofia Anais a fost sărbîătorită separat de părinţii divorţaţi, dar şi de bunicul Băsescu. Aşadar, micuţa a fost extrem de răsfăţată la aniversarea de 5 ani, pe care a sărbătorită suflând în trei torturi şi primind o mulţime de cadouri.

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei.   

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley