Ce frumoasă s-a făcut fiica cea mică a lui Liviu Vârciu! Anastasia e leită tatăl ei

5 februarie 2019
article img
Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu, are un an și patru lunifoto: arhivă personală/Instagram

Liviu Vârciu (37 de ani) n-o avea noroc în dragoste, dar este un tătic de nota 10. Artistul s-a ținut de cuvânt și, de dragul Anastasiei, a păstrat o relație bună cu Anda Călin, mama fiicei de un an și patru luni a cântărețului. Puștoaica a crescut frumos și, de curând, s-a bucurat de o vacanță la săniuș, la munte.

Anastasia, fiica cea mică a lui Liviu Vârciu, pare să se înțeleagă bine cu zăpada. Puștoaica de un an și patru luni s-a distrat în weekend la săniuș, în Poiana Brașov. Echipată corespunzător, cu geacă și salopetă impermeabile, cizme îmblănite, cu bujori în obrăjori și mâinile goale, ca să simtă zăpada pufoasă, Anastasia stă curajoasă pe săniuța roșie și așteaptă să înfrunte pârtia.

article img
Anastasia, fiica cea mică a lui Liviu Vârciu, pe săniuță, în Poiana Brașovfoto: arhivă personală/Instagram

De dragul fiicei lor, Liviu și Anda au petrecut împreună Crăciunul, l-au primit pe Moș Crăciun și au filmat reacția Anastasiei când a desfăcut cadoul ales cu grijă, un pian în miniatură.

article img
Liviu Vârciu își învață fiica să cânte la pianfoto: arhivă personală/Instagram

Artistul a negociat cu mare grijă programul de vizită după ce s-a despărțit de Anda Călin, în vara anului trecut, la scurt timp după botez, când Anastasia avea numai câteva luni. Astfel, Liviu poate să-și vadă micuța ori de câte ori dorește, iar fosta iubită i-o duce pe Anastasia, fără să-i reproșeze ceva. Dacă imediat după ce a plecat din vila artistului, Anda s-a mutat la o prietenă, în prezent, fostul iepuraș Playboy locuiește împreună cu mama ei. Femeia o ajută cu creșterea fetiței și stă cu aceasta atunci când vedeta merge la serviciu, la Antena Stars.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-a despărțit după botezul fiicei lor

Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin, la două luni de la petrecerea de botezul fetiței lor și după un an și jumătate de relație. „Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!”, a anunțat Liviu la vremea respectivă, pe contul personal de Instagram.

Liviu Vârciu mai are o fiică, în vârstă de 16 ani

Liviu Vârciu mai are o fiică, Carmina, acum în vârstă de 16 ani, din relația cu Ami Teiceanu, iubita din tinerețe a artistului. Carmina locuiește în acest moment împreună cu mama ei, la Arad. Liviu și Carmina au o relație bună, deși artistul a evitat s-o invite pe fiica lui cea mare la botezul mezinei. Cântărețul s-a revanșat însă câteva luni mai târziu, în vacanță, când și-a scos fiica în club și s-a lăudat cu asta pe rețelele sociale. ”A venit vremea când sunt cu fata mea în club! Am îmbătrânit”, a scris Liviu la vremea respectivă pe Instagram.

Citește și:

Liviu Vârciu își atacă dur colegii: «Cântăcioşi d-ăştia care s-au făcut vedete peste noapte»

EXCLUSIV Ce spune Anda Călin despre imaginile compromiţătoare cu Liviu Vârciu