Ce gânduri are Andrei Găluţ cu „Goodbye To Gravity”

Ultima actualizare:

    Andrei Găluț
Andrei Găluț

La un an de la tragedia din clubul Colectiv, Andrei Găluț, solistul trupei „Goodbye To Gravity”, încă se află prin spitale și luptă pentru sănătatea lui.

Imediat după incendiu, el a fost transportat într-un spital al Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a suferit mai multe intervenţii chirurgicale iar, apoi, a ajuns într-o clinică din Germania pentru recuperare fizică.

Andrei are în continuare probleme de sănătate, face multe eforturi pentru a reveni la o viață normală şi îşi doreşte să se întoarcă acasă la ai lui. Marele lui vis este să reîntregească trupa rock „Goodbye To Gravity.”

„Andrei îşi doreşte să cânte din nou, dacă se poate să refacă formația, deşi va fi greu să îi înlocuiască pe colegii decedaţi în incendiul din 30 octombrie 2015. Nu poate să uite prin ce a trecut şi speră ca într-un an jumătate să revină pe scenă”, ne-au povestit surse apropiate fostului concurrent de la Megastar. 

Casa de discuri Universal Music a lansat anul acesta, pe 28 octombrie, albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, material discografic ce conţine melodiile celor de la “Goodbye to Gravity”, reinterpretate de mai multe trupe românesti şi străine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate către membrii şi familiile GTG, precum şi către victimele Colectiv. 

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net